Een week nadat de nieuwe relatie van Rico Verhoeven is bevestigd, laat ook zijn ex Jacky Duchenne weten dat ze weer gelukkig is in de liefde. Jacky deelt een foto met haar nieuwe liefde.

Jacky deelt een foto met haar nieuwe liefde Tim Heymans, die ze ook tagt. 'So baby, love never felt so good', schrijft Jacky erbij, waarmee ze haar nieuwe relatie bekendmaakt. Tim geeft zijn kersverse vriendin een kus. Volgens roddelkanaal Juicechannel is Tim een heel stuk jonger dan Jacky.

I can see your voice

Tim is niet geheel onbekend in de mediawereld. Hij deed mee aan het vorige seizoen van I Can See Your Voice, waar hij een playback-optreden weggaf. Juryleden moesten raden of hij echt goed kan zingen of niet. Uiteindelijk bleek dat Tim niet is gezegend met een gouden keel. Wel vond hij het enorm leuk om mee te doen. 'Wat een leuke ervaring! Heerlijk om te doen dit!', zei hij erover.

Relatie van dertien jaar

Jacky en Rico, die samen drie kinderen hebben, maakten in februari 2020 bekend na een relatie van dertien jaar uit elkaar te gaan. 'De reden daarvoor is dat we jammer genoeg uit elkaar zijn gegroeid en het voor onszelf en vooral de kinderen beter is om separaat verder te gaan in goede harmonie', schreef hij destijds op Instagram. 'Tot ons verdriet en frustratie ontstaan er de wildste verhalen over de reden van onze breuk. Sommige media hebben zich deze week gemeld met suggestieve berichtgeving die zorgt voor onnodige stemmingmakerij', vindt het stel. 'We distantiëren ons hierbij van elke andere berichtgeving dan deze en verzoeken iedereen nogmaals ons de ruimte te geven om deze moeilijke tijd als gezin te kunnen doorlopen.'

Article continues after the ad

Verschillende vrouwen

Rico werd na zijn breuk met Jacky gelinkt aan verschillende vrouwen, waaronder Yolanthe en Gaby maar óók ene Felicia uit Haarlem. Over alle roddels liet de kickbokser zich onlangs al uit in Jinek. 'Dat ik met iemand gezien ben. Dan zegt een medium: dat is zijn nieuwe vriendin. En iedereen neemt het over. Dan vinden ze het blijkbaar niet nodig te checken. Dat vind ik jammer', aldus de kickbokser in Jinek. Zeker omdat zijn kinderen misschien ook het één en ander opvangen, wat dan helemaal niet waar blijkt te zijn.

Beeld: Peter Smulders / Instagram Stories

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.