Samantha 'Barbie' de Jong is zwanger. Ze verwacht een kindje met haar vriend Maron Hill. De voormalig realityster wordt aan alle kanten gefeliciteerd. Ook door haar ex Rolf Tangel.

”Lieve Samantha en Maron (LET OP, ZO KUNNEN EXEN DUS OOK OMGAAN MET ELKAAR)”, begint Rolf zijn bericht. ”Gefeliciteerd met jullie zwangerschap. Er zal weer genoeg gal gespuugd worden door anderen op dit heugelijke nieuws.”

Article continues after the ad

TOP-mama

”Maar ik heb met eigen ogen mogen meemaken wat een TOP-mama Samantha is,” sluit hij zijn bericht af. Samantha maakt het blijde nieuws via Instagram bekend. 'Met trots kunnen Maron en ik vertellen dat we papa en mama worden,' schrijft ze. Ze geeft toe dat de zwangerschap niet gepland is. 'Maar het is van harte welkom!' De blondine is vijf weken in verwachting.

Samantha en Maron hebben sinds maart een relatie. De aanstaande ouders leerden elkaar vorig jaar juni kennen tijdens de opnames van de videoclip van Samantha's ex-vriend Jeffrey Lake.

Kinderen

Het is het eerste kindje voor de voormalig realityster en de MC van dj Jean. Samantha heeft nog twee kinderen uit haar huwelijk met Michael van der Plas, dochter Angelina en zoon Milano.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Bron: Show