De ex-partner van George Michael Kenny Goss wil geld zien. Hij vindt dat hij recht heeft op een deel van de nagelaten miljoenen van de in 2016 overleden zanger. Hij is van plan het testament van Michael aan te vechten, meldt Daily Mail.

Michael zou zijn vermogen en bezittingen aan zijn twee zussen Melanie en Yioda hebben nagelaten. ook Fadi Fawaz, met wie de zanger vijf jaar samen was toen hij stierf, heeft bezwaar aangetekend tegen het testament.

Turbulente jaren

Goss is van plan om een aanzienlijk deel van de erfenis van 120 miljoen euro op te eisen, op grond van het feit dat hij Michael in zijn meest turbulente jaren heeft gesteund. 'George zei altijd tegen Kenny dat hij voor hem zou zorgen. Ze waren vele jaren bij elkaar en Kenny zorgde ook goed voor hem. Hij vindt dat het testament hier geen recht aan doet', aldus een vriend van Goss tegen Daily Mail.

Eerder dit jaar kondigde Fadi Fawaz juridische stappen aan tegen de familie van Michael, om een deel van het fortuin van de zanger te eisen. Ook weigert hij te vertrekken uit het huis van George in het centrum van Londen.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron en beeld: ANP