Twee zomers geleden verbraken Sylvie Meis en Maurice 'Momo' Mobetie tijdens een liefdesvakantie hun relatie na een hoogoplopend conflict. Maar de nachtclubeigenaar is nog lang niet klaar met zijn beroemde ex en doet in Story zijn verhaal. Momo: 'Ik ga het over de goede én slechte tijden met Sylvie hebben!'

Lees ook: Op een rij: dit zijn de exen van Sylvie Meis

Realityshow

Sylvie's macho Zwitserse ex-vriend Momo waarschuwde Sylvie vorig jaar al dat hij een boekje over hun veelbesproken relatie open zou gaan doen in zijn aankomende realityshow Momos World op MTV. 'Ik ga gewoon zeggen wat ik wil - ik heb niets te verbergen. Ik ga nergens omheen draaien...' Goh, en dat terwijl hij na hun breuk omwille van Damián beweerde dat hij nóóit een kwaad woord over Sylvie zou spreken.

Verziekte zomer

De grote vraag is: wat is de ware reden geweest van hun plotselinge vijandigheid? Leugens en bedrog? Geheimen die het daglicht niet kunnen verdragen? Momo lijkt het aan de grote klok te hangen in zijn show. 'Wat mijn onthullingen over Sylvie zijn? Daarvoor moeten mensen toch echt mijn realityshow gaan volgen.' Maar zijn ondeugende lach spreekt boekdelen...

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: een jaarabonnement voor slechts €11,50 per maand

Beeld: Peter Smulders

Singer-songwriter Duncan Laurence gaat Nederland vertegenwoordigen op de 64e editie van het Eurovisiesongfestival 2019 in Tel Aviv.

Dat heeft AVROTROS maandag bekendgemaakt. De 24-jarige Laurence studeerde afgelopen jaar af aan de Rockacademie in Tilburg. Hij ontwikkelde zich daar als zanger, songwriter en producer en deed tijdens zijn studie ervaring op in onder meer Londen en Stockholm.

Talenten

"De afgelopen jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met grote naamsbekendheid", stelt de zanger. "Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo’n groot platform te laten zien wat je waard bent. Ik ben heel trots dat ik Nederland ga vertegenwoordigen en ik ga alles geven."

Eva Simons

Er gingen eerder op de dag geruchten dat Eva Simons de kandidaat zou zijn, maar dat bleek dus niet zo te zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

We hebben de lieve snoet van baby Bobby ondertussen al vaak voorbij zien komen. En ook deze nieuwe beelden zijn weer té leuk om niet te delen. Moeder Chantal betrapt de kleine deugniet namelijk op heterdaad op diefstal…

Op de video is te zien hoe Bobby de koelkast heeft geplunderd. Zijn buit? Een bakje met frambozen en blauwe bessen. Wanneer hij het fruit, dat inmiddels aardig is verdeeld over de vierkante meters van de keukenvloer, stiekem zit op te smikkelen voor de open koelkastdeur, komt Chantal aangeslopen.

‘Kun je niet framboos op worden’

‘Bobby… Bobby? Wat is dit?’, vraagt ze met een ernstig serieuze stem terwijl de ‘schade’ filmt. Met een framboos half uit zijn mond hangend vertrekt het kleine ventje geen spier – een hilarisch gezicht. ‘Kun je niet framboos op worden’, schrijft Chantal bij in het bijschrift op Instagram. Helemaal mee eens. Wij zien in Bobby wat hij ziet in het doosje vitamientjes: om óp te vreten.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl