De vorige week door Story aangekondigde vuile oorlog tussen Frank Masmeijer en zijn inmiddels ex-minnares Jaimy van Lent is begonnen: de sexy blondine heeft afgelopen zondag om 13:03 uur bij de politie aangifte gedaan jegens de oud-quizmaster voor laster en smaad. Een schokkende privéfoto van Jaimy speelt daarbij een voorname rol...

Zelfs tijdens zijn glanscarrière als quizmaster stond Frank Masmeijer (56) niet zo vaak in de belangstelling als de laatste tijd. Waar Story er vorige week exclusief melding van maakte dat zijn relatie met Jaimy van Lent (39) definitief op de klippen is gelopen, heeft deze sexy blondine nu zelfs aangifte van laster en smaad tegen de oud-quizmaster gedaan! Op zondag 11 februari jongstleden om 13:03 uur werd op het politiebureau aan de hoofdstedelijke Houtmankade daarvan een proces-verbaal opgemaakt door de dienstdoende brigadier. Reden: een compromitterende foto die Frank van Jaimy heeft verspreid. Ook Story kreeg de bewuste foto, waarop Jaimy in een specifieke privésituatie weinig flatteus en smaakvol in beeld is gebracht, onder ogen. Mocht deze foto óóit openbaar worden gemaakt, dan zal die Jaimy waarschijnlijk de rest van haar leven op negatieve wijze blijven achtervolgen. ‘Frank laat een vage kennis van hem deze foto verspreiden, puur en alleen om mij zwart te maken,’ vertelt een onthutste en emotionele Jaimy aan Story. ‘Hij durft hem niet eens zelf rond te sturen maar spant weer iemand voor zijn karretje. Dat is zijn bekende werkwijze. Frank heeft die foto maanden geleden zelf gemaakt. Maar neem van mij aan: die foto berust níét op de waarheid. En dat weet Frank als geen ander!’ Jaimy denkt wel te weten waarom Frank haar op deze wijze bejegent. ‘Hij is op een héél smerige manier bezig mij in een kwaad daglicht te stellen, omdat dan het schokkende verhaal waarmee ik naar buiten wil treden ongeloofwaardig overkomt.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkels.

Beeld: Peter Smulders

Na de stukgelopen relatie met rapper Lil’ Kleine heeft vlogster Monica Geuze het geluk in de liefde hervonden met FC Groningen-spits Lars Veldwijk, van wie ze in blijde verwachting is. Onlangs raakte het stel flink in opspraak toen Monica het geslachtsdeel van Lars ‘per ongeluk’ in beeld bracht. 

In het leven van de bekendste vlogster van ons land, de 23-jarige Monica Geuze, zijn twee dingen altijd binnen handbereik: haar mobiele telefoon, waarmee ze haar bijna 900.000 volgers op Instagram dagelijks van foto’s en filmpjes voorziet, en haar vriend en profvoetballer Lars Veldwijk (26). Ondanks het feit dat Monica in haar vlogs haar dagelijkse beslommeringen aan ruim 400.000 abonnees laat zien al veel details over haar privéleven prijsgeeft, raakte ze onlangs flink in opspraak toen ze het geslachtsdeel van Lars ‘per ongeluk’ in beeld bracht. Vervolgens barstte er online een orkaan van kritiek los op Monica en Lars, waarop de vlogster besloot het filmpje te verwijderen. Kennelijk valt de naakte waarheid zélfs op het internet niet bij iedereen in de smaak.   

Dit artikel komt uit Story editie 16. Nu in de winkel. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders

Op de recente foto’s die Story publiceerde van Sylvie Meis en Sander Klieverik, terwijl ze in romantisch Parijs verbleven, leken de twee nog zo gelukkig. Maar volgens insiders zou de liefde inmiddels bekoeld zijn. Dokter Sander schitterde dan ook door afwezigheid tijdens de uitbundige festiviteiten voor Sylvies 40ste verjaardag. Ook werd zijn naam niet één keer door Sylvie genoemd tijdens haar emotionele openingsspeech.

Toen Sylvie Meis nog samen was met haar Libanese verloofde Charbel Aouad, had ze zich haar veertigste verjaardag heel anders voorgesteld. Het oorspronkelijke plan om samen met vrienden en familie een knalfeest te geven op een nader te bepalen A-locatie, ging na de breuk met Charbel de prullenbak in. Sylvie wilde haar verjaardag echter niet zomaar voorbij laten gaan, en beleefde samen met haar familie en dierbare vrienden een feestweekend in haar woonplaats Hamburg. Maar haar nieuwe liefde Sander Klieverik (32), met wie ze recentelijk nog zo verliefd door Parijs flaneerde, was in geen velden of wegen te bekennen! Niet tijdens het taart-moment bij Sylvie thuis, niet tijdens een chique lunch, niet tijdens het diner in restaurant Henny’s én niet tijdens de glamourparty in het Radisson Blu Hotel. Bij die laatste locatie fungeerde Sylvies broer Daniël als chaperonne, terwijl iedereen had verwacht dat ze aan de arm van Sander haar entree zou maken. En het was niet Sander die Sylvie tijdens een openingsspeech ten overstaan van de zestig gasten de liefde verklaarde, maar wederom haar broer Daniël.

Lees er meer over in Story editie 16. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Hollandse Hoogte