De relatie van Sonja Bakker (46) zou op springen staan. Toch lijkt haar ex Jan Reus, de man met wie ze getrouwd was voor Barry, weer toe te zijn aan een nieuwe liefde in zijn leven.

Jan maakt namelijk zijn opwachting in Lang Leve De Liefde, zo merken oplettende kijkers op. 'De ex van Sonja Bakker (Jan Reus) doet straks zijn intrede 😏', is onder meer te lezen. De ex van Sonja zelf kan niet wachten om weer vlinders te voelen: 'Ik heb het prima voor elkaar, maar die leuke dame ontbreekt nog.'

Article continues after the ad

Spaans 

Zijn dochter besloot hem uiteindelijk in te schrijven en Jan wordt gematcht aan de 45-jarige Romy. Toch kan hij ook meteen rekenen op heel wat kritiek. Hij probeert namelijk een aardig woordje Spaans te spreken, maar niet echt met succes, zo vinden Twitteraars. 'Zomaar een vraag: zijn er dames die opgewonden raken van Jan in een andere taal?#LangLeveDeLiefde', is dan ook te lezen. Of het echt een match is, zal nog moeten blijken.

Uit elkaar

Nooit heeft Sonja willen vertellen wat er precies is misgegaan tussen haar en Jan Reus, de man met wie ze in de zomer van 2013 op Ibiza symbolisch trouwde. Kort daarvoor waren ze ouders geworden van zoontje Bram (6). Tot ieders verbazing kondigde de dieetgoeroe bijna twee jaar geleden aan dat ze uit elkaar gingen. Sonja sprak geen kwaad woord over Jan en ook hij ging niet nader in op de breuk. 

Bron: Superguide, Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.