Volgens Kjeld Nuis is hij niet vreemdgegaan in de relatie met zijn inmiddels ex-vriendin Jill de Robles. Maar volgens haar liegt hij de boel bij elkaar.

En is ze wel degelijk bedrogen.

Article continues after the ad

Buiten de pot pissen

'Heb je wel', zo laat Jill weten via Instagram Stories. Ze is er klaar mee dat hij keer op keer in interviews zijn vreemdgaan goed probeert te praten. 'Heb je al ‘vergeven’ in het belang van Jax. Hij is belangrijk, die escapades veel minder. Maar na al die tijd ben ik de goedpraterij en alles erover in de media zat. Dat is privé en doet pijn. Kan ik nu in vrede verder leven? #hoeboeiendishetallemaal?', aldus de ex van Kjeld.

De waarheid?

In een interview in de LINDA. vertelde Nuis zijn kant van het verhaal. Volgens hem heeft hij niemand bedrogen. En is zijn huidige vriendin Joy in zijn leven gekomen nadat het over was met Jill.

'Er is helemaal niets van waar, ik héb niemand bedrogen. De waarheid is simpel: Joy kwam bij ons in de ploeg, we zijn eerst heel lang vrienden geweest en daarna – toen het al klaar was tussen Jill en mij – zijn we wat vaker samen dingen gaan doen. Een eindje fietsen, bijvoorbeeld. Stond er wéér zo’n fotograaf: ‘Betrapt!’ Het was echt om gek van te worden', aldus de schaatser. Wie de waarheid spreekt weten we dus niet, maar pijnlijk is het wel. Nuis heeft nog niet gereageerd op de sneer van zijn ex Jill.

Bron: LINDA./Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.