Na het nieuws over haar verlovingsbreuk met Charbel Aouad vluchtte Sylvie Meis naar Miami. Hoewel het lijkt alsof ze daar moederziel alleen haar wonden likt, is de glamourdiva in het gezelschap van haar entourage: privé-visagiste Serena en haar man Michael plus Sylvie’s persoonlijke assistente Cynthia. Zij zorgen ervoor dat Sylvie op alle foto’s in elk geval de móóiste ongelukkige tv-ster is. Maar is ze écht zo verdrietig? Een ex-hartsvriendin verklaart dat Sylvie’s relatie al veel éérder crashte!

Feit is dat ze, zoals een voormalige hartsvriendin van Sylvie aan Story vertelt, al een zestal maanden wist dat dit fotomoment in Miami eraan zat te komen: het stond gewoon in de agenda! De breuk zelf zou, veel eerder dan Sylvie naar buiten bracht, een halfjaar geleden al hebben plaatsgehad. De Story-bron, die acht jaar lang tot de entourage van Sylvie behoorde maar na een meningsverschil haar vriendschap met Sylvie verbrak, verklaart dat haar voormalige vriendin en Charbel niet in oktober uit elkaar gingen maar al afgelopen juli!

‘De bom is gebarsten twee weken na het huwelijk van haar toenmalige vriendin Victoria Swarovski op het eiland Capri, waar Charbel en zij op vakantie waren. De aanleiding was een ruzie omdat zij zich niet aan een belofte had gehouden die ze eerder tegenover Charbel had gedaan. Hij was te weten gekomen dat Sylvie haar eigen lingerie- en zwemcollectie niet alleen zelf zou gaan promoten, maar zich tegen eerdere harde afspraken in tóch zou laten fotograferen in die niemendalletjes. Dat was te veel van het goede voor een trotse man als Charbel. Toen ik van die ruzie op dat jacht hoorde, wíst ik dat de relatie met Charbel klaar was. Ruzie betekent bij Sylvie namelijk altijd het einde van een vriendschap. Daarbij maakt ze geen verschil tussen vrienden of geliefden.'

Ze vervolgt: 'En zoals altijd regisseert Sylvie zélf wanneer het nieuws over haar breuk bekend wordt gemaakt. In het geval van Charbel was dat pas, om haar moverende redenen, eind december mogelijk. Al die maanden hield ze de schone schijn op. Zelfs haar lieve ouders wisten van niets... Eerst kwam de smoes dat een huwelijk voorbereiden tijd kost. Vervolgens moest het worden uitgesteld omdat ze hun agenda’s niet op een lijn kregen. Toen wilde ze weer een zomerbruid zijn. Allemaal leugentjes. Dat brak ook onze vriendschap op.’

Lees het hele interview in editie 2 van Story.

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week de BN'ers die genieten van de warme tempaturen in ons kikkerlandje.

 

A post shared by Gerard Joling (@gerard_joling) on

 

A post shared by gerardekdom (@gerardekdom) on

 

A post shared by Victoria Koblenko (@vkoblenko) on

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im) on

 

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta) on

Dit artikel komt uit Story editie 16. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders

Het blijkt dat René Froger ook nog een aantal knappe kinderen op de wereld heeft gezet. Eén daarvan is Maxim Froger. 

Maxim Froger deed in 2008 mee aan het programma Kinderen dansen op het ijs en won de schaatscompetitie. Maxim was blij dat zijn vader in de buurt was. "Hij kan af en toe even een knikje geven of een hand opsteken, zo van 'het gaat goed, pik', daar word ik ook weer rustig van."

Wij hebben wat foto's van Maxim opgezocht op zijn Instagram en zó ziet Maxim Froger er nu uit:

 

✖️

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger) on

 

My brother the supermodel @dannyfroger

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger) on

 

Vanavond mogen we weer en ik heb er super veel zin in! @stijnvanvliet jij ook? Haha

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger) on

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP | Bron: Grazia