Zeven jaar lang was Marco Borsato haar grote liefde, en beeldschone Denise Boekhoff denkt nog altijd met vreugde terug aan die tijd. Nu woont de zanger weer bij haar om de hoek en is hij officieel gescheiden van Leontine. Aan Story vertelt Denise over hun hernieuwde contact.

Ik benijd Marco niet. Ik heb écht met hem te doen.’ Voor het eerst laat Denise Boekhoff (49) zich uit over haar ex-vriend en grote jeugdliefde Marco Borsato (53). Zeven jaar lang hadden zij in de jaren negentig een relatie. Nadat die in 1996 uitging, bleef zij wel contact houden met Marco’s familie.

Geregeld kwam Denise over de vloer bij haar ex-schoonmoeder Mary Borsato. Ook toen ze daarna een nieuwe relatie kreeg, Marco was inmiddels gelukkig met Leontine, bleef het contact met Mary en Marco’s jongere broer Armando. In de afgelopen maanden werd Denise’s naam weer veel in één adem met Marco genoemd.

Vooral toen de gescheiden zanger zijn intrek nam bij zijn moeder in Stompetoren, het huis dat eerst van Marco en Denise was geweest! De twee zouden weer veelvuldig contact hebben. Marco wakkerde deze geruchten ook aan doordat hij veelvuldig op haar foto’s op Instagram reageerde. De zanger maakte er geen geheim van dat hij nog altijd onder de indruk is van Denise. 

Article continues after the ad

Contact

Ziet zij Marco nu vaker dan daarvoor, en kan hun oude liefde wellicht weer opleven? Denise lacht liefdevol. ‘Marco heeft een speciaal plekje in mijn hart. En dat zal altijd zo blijven. Het klopt dat we contact hebben. Maar niet fysiek. Ik ben vrijgezel en dat leventje bevalt me goed. Marco en ik hebben elkaar ook niet gezien. Ik weet dat hij nu in Alkmaar woont, in Story las ik waar. Maar ik ben niet bij hem thuis geweest. Wel appen we veel, en af en toe een belletje. Marco wil vooral veel rust en dat gun ik hem. Ik hoop dat hij er snel bovenop komt!’ 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.