Hollywood lijkt een en al glitter en glamour, maar achter gesloten deuren gebeuren vaak dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. In de Amerikaanse entertainmentindustrie is men wel wat gewend, maar sommige schokkende gebeurtenissen dreunen nog vele jaren na. Story publiceert de 10 grootste schandalen. Deze week: actrice Eva Longoria, die meermaals werd bedrogen tijdens haar kortstondige tweede huwelijk. En daar kwam ze op een zeer pijnlijke manier achter.  

In de Amerikaanse televisieserie Desperate Housewives mocht Eva Longoria (46) dan de overspelige Gabrielle spelen, privé moet de actrice niets weten van buitenechtelijke relaties. Toen ze in de herfst van 2010 dan ook ontdekte dat haar toenmalige echtgenoot Tony Parker (38) haar ontrouw was, stortte ze volledig in. En dat terwijl Eva juist zo gelukkig was. Haar eerste huwelijk, met acteur Tyler Christopher (48), was geen succes geweest. In 2002 klonk het jawoord; twee jaar later was de scheiding al een feit. ‘Ik had nóóit moeten trouwen,’ zei Eva destijds. ‘Tyler is de saaiste man die ik ooit heb ontmoet.’ Door Tony ging de zon weer schijnen. Eva had het zo te pakken van deze basketbalspeler dat ze dolgraag zijn vrouw wilde worden. In de zomer van 2007 trouwden ze in Parijs.

Article continues after the ad

Affaires

Maar Tony bleek niet de persoon te zijn die Eva dacht dat hij was. Daar kwam ze op een zeer pijnlijke manier achter. Hoewel ze nooit de behoefte had gevoeld om in Tony’s telefoon te snuffelen, deed ze dat op een bepaald moment wel. Ze kreeg een hartverzakking toen ze zag dat Tony meer dan honderd seksueel getinte sms’jes had gestuurd naar één vrouw, met wie hij duidelijk een affaire had. Zij bleek niet Tony’s enige minnares te zijn geweest. ‘De grond zakte onder mijn voeten vandaan toen ik ontdekte dat hij tijdens ons driejarige huwelijk zeven affaires had beleefd,’ vertelde Eva. 

Beeld: Getty Images

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 10 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.