Het had voor Estelle Cruijff het jaar van de liefde moeten worden, maar die droom is over: haar veelbelovende romance met Morad is gestrand. Maar dat is niet de enige tegenslag die ze ter verwerken krijgt: haar ex is gearresteerd op verdenking van diefstal van een horloge in Spanje.

Dat bevestigt de Spaanse politie aan Shownieuws. Morad zou samen met een andere Nederlander vorige week maandag een luxe restaurant op Ibiza hebben bezocht. Ze hebben daar een Italiaanse vrouw weten te beroven, door eerst met haar te flirten en vervolgens het horloge te stelen van haar pols.

Article continues after the ad

Aangehouden

Een dag hierna is Morad gearresteerd op het vliegtuig van Ibiza. Het plan was om op het vliegtuig te stappen naar Palma de Mallorca, maar dat feestje gaat niet door. Zijn handlanger wordt momenteel nog gezocht.

Liefdesbreuk

Aan Story bevestigde de beeldschone oud-voetbalvrouw de breuk. ‘Het klopt. Ik heb onze relatie beëindigd,’ deelt Estelle met Story. ‘We zijn gewoon vriendschappelijk uit elkaar gegaan.’ Ondanks deze verdrietige ontwikkeling komt ze behoorlijk monter over. Is ze niet kapot van verdriet? Estelle zegt ons: ’Nou weet je, ik ben er eerlijk gezegd vrij rustig onder. Het is gewoon wel goed zo.’ Niettemin heeft Estelle een fikse tegenvaller te verwerken gekregen op liefdesgebied. Dit terwijl het met Morad eindelijk weer eens écht leek te kloppen. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.