Wat een leuke vakantie had moeten worden, eindigde in een fikse ruzie. Sterker nog, de politie moest er zelfs aan te pas komen bij Gers Pardoel en zijn ex Sélina. 

Dat meldt Weekend deze week. De twee waren drie weken geleden op Curaçao te vinden, maar Sélina zou aangifte hebben gedaan tegen Gers vanwege huisvredebreuk, intimidatie, geweld en bedreiging. 

Article continues after the ad

Toch nog leuke tijd

De ex van de rapper laat aan Shownieuws weten dat de aanvaring erg heftig was. 'Maar ik heb met de kinderen en mijn vrienden toch een leuke tijd mogen hebben op het eiland. Jammer dat we bij aankomst zo verwelkomt werden.' Gers zelf ontkent deze beweringen.

Uit elkaar

Gers en Sélina zetten in maart vorig jaar definitief een punt achter hun relatie. Sélina kreeg gevoelens voor een andere man, met wie ze inmiddels een relatie heeft. Hun relatie zat al langer in zwaar weer. De twee hebben twee kinderen samen, Goud en Rocci. 

Eerdere liefdesbreuk

In november 2017 gingen Gers en Sélina al eens uit elkaar. Het stel bleek toch niet zonder elkaar te kunnen en kwam in de zomer van 2018 weer bij elkaar. 

Bron: Shownieuws, Weekend | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.