Het is een zwaar jaar geweest voor Gertrude Kuyt, de ex-vrouw van voetballer Dirk Kuyt. Na een relatie van ruim 22 jaar verliet Dirk haar. Pas in december kwam ze achter de échte reden van de breuk.

Nieuwe liefde

Weekblad Privé schrijft deze week dat Gertrude pas enkele weken weet dat er een nieuwe liefde is in het leven van Dirk en de vrouw in kwestie zijn hart al gestolen had toen hij en Gertrude nog samen waren. Privé sprak uitgebreid met een goede vriendin van Gertrude, die dit bevestigt.

Article continues after the ad

Bevlieging

De scheiding die Dirk afgelopen zomer bekendmaakte, zou volgens de vriendin een eenzijdig besluit zijn geweest. 'Gertrude heeft tot november wel de hoop en het idee gehad dat het allemaal goed zou komen. Ze dacht dat het een bevlieging was en dat Dirk nooit een relatie van 22 jaar zomaar zou beëindigen.'

Laatste vakantie

Tijdens een vakantie op Aruba in januari 2020 hoopte Gertrude dat zij en Dirk, tussen wie er al langer sprake was van spanningen, weer nader tot elkaar zouden komen. Maar het tegenovergestelde gebeurde. Dirk zou daar voor het eerst zijn twijfels over hun huwelijk hebben uitgesproken en gaf aan tijd voor zichzelf nodig te hebben, iets dat Gertrude totaal niet had zien aankomen.

Vreemde afschriften

De ex-vrouw van de sportheld zou hebben aangedrongen op een voorzetting van het huwelijk, in ieder geval voor de kinderen. Dat zag Dirk echter niet zitten, waarna hij de media in juni liet weten weg te zijn bij zijn vrouw in Noordwijk. Dat hij zijn hart eigenlijk al had verpand aan een andere vrouw, wist Gertrude op dat moment nog niet. Er volgden parkeerboetes van steeds dezelfde straat in Amsterdam en op bankafschriften zag Gertrude dat Dirk geregeld in Amsterdam boodschappen deed en uit eten ging. Nog steeds hoopte ze op een verzoening, tot Dirk in december opbiechtte hoe de vork in de steel zat.

Verdriet

'In december kwam de aap uit de mouw en vertelde hij zelf dat hij een nieuwe relatie had', aldus de vriendin. 'Toen viel alles op z’n plek.' Dirk vertelde haar over Kate, wiens naam vorige week voor het eerst in de media verscheen. 'Nu weet Gertrude dat dit al veel langer aan de hand moet zijn, en dat doet veel pijn natuurlijk. Bij haar, maar ook voor de kinderen is het erg. Die mogen van haar eigen verdriet niets merken.' Albert Verlinde wist vorige week in Shownieuws te vertellen dat Dirk en Kate elkaar al eind 2019 zouden hebben leren kennen bij een gala. Dirk, die zichzelf onlangs een ingrijpende make-over gaf, zou meteen ontzettend verliefd zijn geworden.

Gezin

Dirk noemde de periode rondom zijn scheiding eerder de 'zwaarste van zijn leven'. Samen met Gertrude kreeg Dirk maar liefst vier kinderen: Noelle (17), Roan Dirk (13), Jorden (13) en Aidan Benjamin (9)

Bron: Flair | Beeld: Brunopress 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.