Dave Roelvink cadeau

Dave Roelvink en Julia maakte eind vorige maand bekend een punt achter hun relatie gezet te hebben. De twee waren drie jaar samen en dat de ex van de zanger de breuk misschien niet helemaal aan zag komen, blijkt wel uit haar nieuwste column voor Glamour.

Hierin vertelt ze namelijk alles over haar plannen voor de feestdagen en dat ze hoopt op een fantastische kerst: mét de Roelvinkjes. Ze kijkt dan ook met plezier terug op eerdere etentjes bij de familie.

Article continues after the ad

Opdoffen

Want waar Julia helemaal gewend was op te doffen tijdens de feestdagen, was dat bij de familie Roelvink niet écht het geval. Ze kwam dan ook in vol ornaat naar haar schoonmoeder, maar daar bleek het er net iets anders aan toe te gaan. Dave lag nog in bed en kwam dan ook gewoon in zijn joggingsbroek bij het kerstdiner.

Half uur

Ook zat lekker lang tafelen er niet in. Om 4 uur ging de gourmetplaat aan, want zowel Donny als Dave hadden ontzettend veel trek. Al het vlees werd in een keer erop gegooid en binnen een half uur was het hele gebeuren dan ook weer klaar. Dit jaar zal het in ieder geval heel anders zijn nu de twee uit elkaar zijn en ook Donny een nieuwe vlam heeft.

Koophuis

De timing van de breuk is niet echt handig; de twee kochten in juli samen een huis, dat ze op dit moment grondig aan het verbouwen zijn. Ook hebben ze samen een hond, Klaas, die deze maand een jaar werd.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.