Ewout & K-pop

Ewout Genemans is voor zijn eigen huis in Amsterdam-Zuid beroofd, dat vertelde hij aan RTL Boulevard. De 34-jarige presentator verloor daarbij zijn telefoon.

'In het belang van het onderzoek kan ik niet zeggen hoe dat is gebeurd. Natuurlijk heb ik veel vertrouwen in het politieonderzoek. Maar het is natuurlijk een heftige gebeurtenis. Gelukkig heb ik er fysiek alleen wat schrammen en blauwe plekken aan overgehouden', vertelt Ewout. Volgens de politie werd de presentator overvallen toen hij thuiskwam en zijn auto parkeerde. Twee mannen trokken zijn autodeur open en sloegen hem. De mannen renden daarna weg en worden nog gezocht door de politie.

Article continues after the ad

Bureau Burgwallen

De presentator werd overvallen vlak na de eerste uitzending van zijn programma Bureau Burgwallen, waarin hij een bende ontmaskerde die willekeurig slachtoffers op straat beroofde. 'Het is wel heel toevallig dat ik nu een programma op tv presenteer waarin we aandacht besteden aan dit soort berovingen. Anders dan in het programma lijkt dit op een doelgerichte actie. Het was niet zo dat ik daar toevallig liep. Ze lijken bedacht te hebben om mij op deze manier te beroven', aldus Ewout.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.