Televisieproducent No Pictures Please, van Ewout Genemans, gaat voor RTL5 het nieuwe programma 'Mijn vet beroemde coach' maken.

In de show worden vier bekende Nederlanders die veel met sport, voeding en hun lichaam bezig zijn gekoppeld aan een onbekende Nederlander die door een ongezonde levensstijl lijdt aan overgewicht. De BN'ers gaan onder professionele begeleiding 20 kilo aankomen om vervolgens samen met de onbekende Nederlander weer 20 kilo af te vallen.

Genemans hoopt dat het in beeld brengen van dit proces de kijker ook motiveert om gezonder te gaan leven. Wie de deelnemende BN'ers zijn en wat de uitzenddatum op RTL5 is, wordt later bekendgemaakt.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders