Het huwelijk van Star Wars-acteur Ewan McGregor en zijn vrouw Eve Mavrakis stond altijd bekend als uiterst solide. Met hun vier dochters vormden zij het ideale gezin. Maar na 22 jaar is de huwelijksbom gebarsten, nu Ewan zijn hart heeft verloren aan een jonge tegenspeelster!

Het liefdessprookje tussen Ewan McGregor (46) en Eve Mavrakis (51) is over en uit. En dat heeft in Hollywood flink wat stof doen opwaaien. De acteur en de productieontwerper, die elkaar midden jaren negentig leerden kennen op de set van de Britse misdaadserie Kavanagh QC, vormden immers al jaren een droomkoppel. Na hun eerste ontmoeting ging het snel: binnen de kortste keren stapten de twee met elkaar in het huwelijksbootje. Hun liefdesgeluk werd bekroond met de geboortes van dochters Clara (21) en Esther (15), daarnaast adopteerden ze twee meisjes: Jamyan (16) en Anouk (15). Lange tijd leek Ewan niet te talen naar andere vrouwen, maar daar kwam verandering in toen hij eind vorig jaar met Mary Elizabeth Winstead (32) werd gecast voor de Amerikaanse tv-serie Fargo.

Gevoelens voor een ander

Het kwam aanvankelijk niet in Eve’s hoofd op dat haar man verliefd zou kunnen worden op de jonge actrice, die ze gastvrij thuis uitnodigde. Een insider vertelde daarover: ‘Het leek Eve alleen maar logisch dat Mary haar man en het gezin zou leren kennen. Eve was erg hartelijk.’ Maar later bleek dat Ewan en Mary toen al gevoelens voor elkaar hadden. Al zweeg de acteur daarover in alle toonaarden tegen Eve, die argwaan kreeg, wat zijn weerslag had op hun huwelijk. Een vriend: ‘Toen Ewan terugkwam van de set van Fargo, was het voor Eve overduidelijk dat hij erg close was geworden met Mary. Maar hij bleef volhouden dat er tussen hen niets was gebeurd. Eve geloofde dat uiteindelijk, en ze zouden samen weer voor hun huwelijk gaan.

Scheiding

Maar gedurende de lente veranderde alles ineens.’ Ewan en Eve werden vanaf mei zonder trouwring gesignaleerd. En ‘toevallig’ kondigde Mary die maand aan te gaan scheiden van filmregisseur Riley Stearns (31), met wie ze zeven jaar geleden was getrouwd. Inmiddels heeft een familielid van Ewan, die denkt dat de acteur last heeft van een midlifecrisis, laten weten dat Ewan en Eve definitief uit elkaar zijn, en dat ze de scheiding alleen nog juridisch moeten afwikkelen. Terwijl Eve het erg moeilijk heeft met de breuk, vermaakt Ewan zich kostelijk met zijn jonge vriendin. De Engelse tabloid The Sun spotte hen recentelijk verliefd zoenend in een Londens café, waarna ze op de motor vertrokken. Insiders vrezen dat familieman Ewan spijt zou kunnen krijgen van zijn scheiding wanneer hij zijn wilde haren is verloren... 


Beeld: Sanoma beeldbank

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders