Mattie Valk begint maandag op Qmusic aan zijn vernieuwde ochtendshow. In de eerste maand krijgt hij hulp van presentatrice Evi Hanssen. Later volgen meer veranderingen, laat Qmusic weten.

Vernieuwingen

"Achter de schermen zijn we bezig met meer vernieuwingen, maar daarover maken we binnenkort meer bekend”, zegt Mattie. "We hebben allerlei toffe ideeën die zowel op de radio als in beeld en op social media hoor- en zichtbaar zullen zijn. We blijven de luisteraars bij de show betrekken en er zullen veel vaker gasten langskomen in de studio.”

Wim van Helden

Sinds de breuk met Wietze de Jager was Wim van Helden een tijd lang te horen als co-host van de ochtendshow van Qmusic. Afgelopen zomer namen Kai Merckx en Mandy Woelkens het tijdslot tijdelijk over.

Shownieuws

Het duo Mattie en Wietze viel in mei uiteen, vlak nadat het vijfjarig jubileum van hun ochtendshow groots was gevierd. De dj's hadden met Talpa Radio gesproken over een mogelijke overstap toen Mattie besloot toch zijn contract met Qmusic te verlengen, in de hoop dat Wietze ook zou blijven. Vorige week werd bekend dat Wietze niet meer terugkeert bij de zender. Hij heeft inmiddels bij Talpa getekend en gaat onder meer Shownieuws presenteren op SBS6.

Bron: ANP | Beeld: 

Nadat zijn vorige relatie was stukgelopen, werd Martijn Fischer (50) snel verliefd op de 21 jaar jongere Ingeborg Helden. Het was liefde op het eerste gezicht en vorig jaar spraken de twee al over samenwonen. Maar Martijn heeft deze plannen nu overboord gegooid. Wel wil hij graag een kind met haar.

Baby voor Martijn Fischer

Martijn, die op dit moment in de bioscoopfilm Gek van Oranje te zien is, heeft wel een andere grote wens. ‘Ik hoop nog een keer vader te worden. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat het ouderschap het mooiste is wat je kan overkomen. Met mijn 
ex-vrouw Eva heb
 ik twee zoontjes van elf en veertien jaar. We hebben co-ouderschap en dat gaat heel goed. Om die reden wil ik ook in Utrecht blijven wonen. In de buurt bij mijn kinderen. Aan hen heb ik ook gevraagd of ze het leuk zouden vinden om nog een broertje of zusje te krijgen. Ik was bang dat ze het gek zouden vinden als hun vader nog een keer papa zou worden. Maar zij staan er helemaal achter.’ 

Lees het hele verhaal in editie 8. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Ferry Maat vertrekt 
voorgoed uit Nederland! Met zijn vrouw Lenny 
gaat hij op Bonaire wonen. De radio-dj volgt hiermee zijn hart. Maar Ferry heeft 
ook gemengde gevoelens, omdat hij zijn 100-jarige moeder moet achterlaten...

Ferry maakt zich wel zorgen om zijn moeder. ‘Mijn zoon redt zich wel met zijn gezin, maar mijn moeder van 100 laat ik ook achter. Voor haar is het moeilijk dat ik vertrek. Even op de koffie komen gaat straks niet meer. Lenny en ik hebben daarom een recreatiewoning gekocht waar we kunnen verblijven als we in Nederland zijn om onder anderen mijn moeder te bezoeken.’