Mattie Valk begint maandag op Qmusic aan zijn vernieuwde ochtendshow. In de eerste maand krijgt hij hulp van presentatrice Evi Hanssen. Later volgen meer veranderingen, laat Qmusic weten.

Vernieuwingen

"Achter de schermen zijn we bezig met meer vernieuwingen, maar daarover maken we binnenkort meer bekend”, zegt Mattie. "We hebben allerlei toffe ideeën die zowel op de radio als in beeld en op social media hoor- en zichtbaar zullen zijn. We blijven de luisteraars bij de show betrekken en er zullen veel vaker gasten langskomen in de studio.”

Wim van Helden

Sinds de breuk met Wietze de Jager was Wim van Helden een tijd lang te horen als co-host van de ochtendshow van Qmusic. Afgelopen zomer namen Kai Merckx en Mandy Woelkens het tijdslot tijdelijk over.

Article continues after the ad

Shownieuws

Het duo Mattie en Wietze viel in mei uiteen, vlak nadat het vijfjarig jubileum van hun ochtendshow groots was gevierd. De dj's hadden met Talpa Radio gesproken over een mogelijke overstap toen Mattie besloot toch zijn contract met Qmusic te verlengen, in de hoop dat Wietze ook zou blijven. Vorige week werd bekend dat Wietze niet meer terugkeert bij de zender. Hij heeft inmiddels bij Talpa getekend en gaat onder meer Shownieuws presenteren op SBS6.

Bron: ANP | Beeld: