Het broertje en zusje van Bas Smit (39) waren deze week jarig. De tweeling Niels Smit en Mariëlle Smit mochten dinsdag 31 kaarsjes uitblazen!

‘M’n geweldige broer & zus jarig. Zo trots op deze twee’, schreef Bas met drie hartjes onder de post op zijn Instagram. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bas Smit (@bassmit)

Onder andere Bobbi Eden, Nick Schilder en Patrica Paay feliciteerden Bas met zijn jarige broer en zus. Joell Beukers voegde er nog een ‘Leef’ aan toe, in hoofdletters met een raket. Patty Brard reageerde grappend onder de foto: ‘Das de knappe tak van de familie?’. Lil Kleine snapte niet helemaal dat het niet Bas zelf is die op de foto staat, maar zijn broer. ‘Soort rijke Dave Roelvink lijk je hier.’ Ook bij Patrick Martens is de verwarring groot. ‘Huh ? Wauw...wat lijken jullie allemaal op elkaar’, schrijft hij met een verbaasde emoticon onder de foto. 

Beste vriend

Marielle Smit feliciteert haar broertje met een liefdevolle post. ‘Happy birthday broertje. Vanaf het eerste moment samen 1 team en nooit alleen. Een feestje met iedere dag mijn beste vriend aan mijn zijde!’

Article continues after the ad

Tekst gaat verder onder de foto.

Amsterdam Arena

Niels Smit is zelf niet heel erg actief op Instagram. Zijn laatste post was 36 weken geleden. Samen met, hoe kan het ook anders, broer Bas in de Amsterdam Arena. Niels vormt een setje met ene Samantha Jaine. 

Tekst gaat verder onder de foto. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niels (@nielssmit)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niels (@nielssmit)

Bron: Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.