Een sombere dag voor veel mensen: vanavond komt het kabinet met nieuwe maatregelen om het coronavirus in te dammen. Daarom denkt Miljuschka nog even terug aan vorige week.

Even terug naar het Gouden Televizier-Ring Gala van vorige week.

Feestje

Het evenement voelde voor de presentatrice als een sprookje met haar zwarte jurk van Edwin Oudshoorn. 'Omdat het vandaag een sombere dag is waarvan we allemaal gehoopt hadden dat ie niet weer zou komen. Duik ik graag terug in een sprookje. Even weg van de realiteit. Die van het maken van mijn jurk voor de grote avond', schrijft Miljuschka op Instagram.

Moeder Astrid

Ook zal de presentatrice wellicht met een schuin oog de zaak-Holleeder volgen waar dinsdag de nieuwe dreigingen rond haar moeder Astrid Holleeder en Sonja Holleeder werden besproken.

Article continues after the ad

Aanslag

Sonja is afgelopen zomer naar eigen zeggen aan een liquidatie ontkomen toen zij vanuit een langzaam rijdende auto met een vuurwapen werd bedreigd. Ze wist te vluchten. Astrid - de moeder van Miljuschka heeft tegenover de politie verklaard dat ze in maart werd opgewacht en bedreigd bij een bezoek aan haar moeder op een geheim adres.

De jurk

In haar stories laat Miljuschka ondertussen het volledige maakproces van haar Oudshoorn-jurk zien. 'Het is echt ongelooflijk wat een ambacht en vakwerk dit is', schrijft ze.

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.