Evelyn Struik heeft een huis in Amstelveen gekocht. De presentatrice van Eigen Huis & Tuin en Tv Makelaar hoopt daar met haar kinderen een nieuwe start te maken, na het vreselijke overspeldrama dat ze drie jaar geleden meemaakte...

Lees ook: Bekentenis: Rob de Nijs heeft spijt van overspel

Amstelveen

Evelyn Struik is uit Amsterdam vertrokken. De knappe Eigen Huis & Tuin-presentatrice kocht begin januari dit jaar een eengezinswoning in een lommerrijke buurt in Amstelveen, waar ze met haar kinderen Roef (11) en Liva (8) inmiddels haar intrek heeft genomen. Evelyn heeft zelf, liedvol gesteund door haar Eigen Huis & Tuin-collega's Thomas en Tom, het ietwat verwaarloosde huis aan de moderne tijd moeten aanpassen.

Ziekenhuis

De sympathieke RTL-presentatrice moest verhuizen omdat ze drie jaar geleden een drama mee maakte toen haar toenmalige partner Rogier - de vader van haar kinderen - ervandoor ging met de vrouw van Jasper Krabbé, de broer van Martijn. Dat gebeurde uitgerekend op het moment dat Evelyn in het ziekenhuis lag vanwege een ontstekingsziekte aan haar darm, die gepaard ging met een enorm gewichtsverlies. In het ziekenhuis kreeg Evelyn dat ze hoorde van Rogiers overspel óók nog eens een ziekenhuisbacterie te verwerken, waardoor ze nog meer afviel.

Bijna dood

Wat daarbij ook al niet hielp was dat de stress die het overspel haar bezorgde ervoor zorgde dat haar situatie alleen nog maar verslechterde, en ze op een gegeven moment slechts 43 kilo woog! 'Ik was een paar keer bijna dood,' vertelde Evelyn. 'Ik was helemaal uitgemergeld, en kreeg veel bloed transfusies. Ik kon niet eens een film kijken - zó ziek was ik.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 24 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders