Ze weet zeker dat ze geen kinderen wil (en daar later nooit spijt van krijgt), vindt het schoonheidsideaal van maatje 36 compleet belachelijk en stort zich op de set vol overgave op seksscènes. Herkent actrice Eva Van der Gucht (39) haar eigen quotes?

‘Van al die hongerende collega’s ga ik juist burgers eten.’ (Jennifer Lawrence)

‘Deze quote is niet van mij, want ik heb niet veel hongerende collega’s. Zelf heb ik ook nog nooit een dieet gevolgd. Ja, misschien één keertje in de puberteit. Ik heb geen idee hoeveel calorieën iets bevat, waar koolhydraten in zitten of juist eiwitten. Het interesseert me niet. Ik ben gewoon zoals ik ben.’

Is je gewicht voor andere mensen een groter topic dan voor jouzelf?

‘Ik leef niet naar een schoonheidsideaal. Het is waanzinnig dat zoiets überhaupt bestaat. Er zijn zo veel smaken qua muziek, eten, kleding, kunst… Maar als het om een vrouw gaat, dan zou er maar één ideaal zijn? Ik vind het compleet van de pot gerukt. En dan heb ik het niet over de mode-industrie, want ik snap dat je een soort kapstokjes moet hebben om kleding op te showen. Met de benaming kapstokjes wil ik de modellen niet afvallen, want ook zij zijn prachtig. Ik kijk heel graag naar modeshows en denk dan niet: waarom loopt daar geen dikke vrouw? Laat lekker. Het is een industrie, die moeten verkopen. Dat heeft niets met de realiteit te maken.’

Lees het hele interview met Eva in de nieuwe Flair, nú in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: een jaarabonnement voor slechts €11,50 per maand

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders