Waar actrice Eva van de Wijdeven ‘het moedergen’ in de serie ‘De Mannentester’ (nu te zien bij Videoland) niet lijkt te bezitten, is ze in het echte leven dolgelukkig met zoontje Julius, die begin mei ter wereld kwam. Wel hield ze het ventje sinds de aankondiging van zijn geboorte bijna volledig voor zichzelf. Tot nu. Het jongetje is vandaag precies drie maanden oud, een mooi moment voor een stralende moeder-zoonfoto.

Het verlof zit erop

Op Instagram deelt de 35-jarige Onze Jongens in Miami-actrice een prachtige foto met de kleine Julius. Bij een open raam met op de achtergrond het stralende, warme weer van vandaag, houdt ze het jochie als een soort net geboren Simba in de lucht. 'Zo dankbaar en eindelijk weer aan het werk', schrijft ze erbij, waaruit op te maken valt dat Eva’s verlof er nu helemaal op zit.

Lekker in de babybubbel

Eva deelde tot nu toe enkel een foto van Julius begin mei, vlak na zijn geboorte, en een video zo’n twee weken geleden, waarbij ze liet weten te genieten van een lekker mamadagje in haar nieuwe huis. Ze kondigde bij die post ook aan weer #backonline te zijn, waarvan de nieuwe foto samen met haar zoontje het definitieve bewijs lijkt. De komende tijd kunnen we dus wellicht meer Eva en Julius-kiekjes verwachten.

Kinderwens

Eva, ook bekend van series als Dunya & Desie, A’dam – E.V.A. en Celblok H, is al bijna twee jaar samen met de Amsterdamse ondernemer Steven ten Bruggencate. Begin 2019 maakte het stel hun relatie bekend. In een eerder interview met de Telegraaf ter promotie van haar romcom-hitfilm Singel 39 zei de actrice: 'Ik heb altijd kinderen gewild, al van jongs af aan.' Eind november 2019 maakte Eva bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje.

Article continues after the ad

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.