Tijdens de uitzending van Jinek stroomden er talloze reacties binnen op Twitter. Niet de gasten of de gespreksonderwerpen, maar het diepe decolleté van de presentatrice kreeg – niet voor de eerste keer – alle aandacht.

Eva droeg een T-shirt met een colbertje eroverheen. Klinkt allemaal heel normaal en netjes, maar de v-hals was volgens meerdere kijkers nogal diep uitgesneden. Veel kijkers konden zich daardoor niet zo goed concentreren op de besproken onderwerpen en lieten dit maar al te graag weten op social media.

Article continues after the ad

Niet zo zeiken

Er waren trouwens ook genoeg mensen die Eva’s outfit juist wel konden waarderen. Volgens hen moeten die ‘jankerds’ niet zo zeiken en zijn de negatieve berichten ‘bewijs van de vertrutting’ van Nederland.

Niet de eerste keer

Eva Jinek en haar borsten stonden eerder al (ongewild) in de schijnwerpers. In 2008 werd ze in één klap bekend toen een filmpje uitlekte waarop te zien was hoe de toen nog nieuwslezeres aan haar decolleté frunnikte voor een uitzending van het NOS journaal. Voor draaiende camera’s worstelde ze met de vraag of ze nu een knoopje meer of minder van haar blouse moet opendoen, waarna ze krijsend haar moeder imiteerde: ‘Ik zie je borsten!’. Amper een seconde later begint het journaal.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl