Bij de NPO mogen presentatoren hun reisverlanglijstjes grenzeloos laten uitkomen... uiteindelijk op kosten van de belastingbetaler. Ze vliegen de hele wereld over om daar vervolgens een tv-programma aan te koppelen. Intussen is Eva Jinek al voor de tweede keer naar haar thuisland Amerika. De kritiek op de 'egotrippers' groeit gestaag.

Lees ook: Wat doet Heleen van Rooyen's vriend met Eva Jinek?

De Verenigde Staten van Eva

Eva Jinek - die geen gelegenheid voorbij laat gaan om inclusief bijbehorende tongval te benadrukken dat ze Amerikaans is - kreeg vorig jaar in haar programma De Verenigde Staten van Eva de kans vooral zichzelf een plezier te doen met bezoekjes aan plekken uit haar verleden, om zich daarnaast zijdelings bezig te houden met de toen nog naderende Amerikaanse presidentsverkiezingen. 

Pikant details

Pikant detail is daarbij dat Eva tijdens de betreffende tv-opnames in Amerika een relatie kreeg met tv-producer Dextor van der Voorn, wat het ook nog eens een liefdesvakantie maakte. Eva reist intussen opnieuw door de Verenigde Staten voor een tweede seizoen. De kans is groot dat Eva's minnaar Dexter als producer wederom meereist. Het enige voordeel daarvan zou zijn dat het de belastingbetaler in elk geval één hotelkamer scheelt...

 

Lees het hele verhaal in Story. Bestel de editie hier.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders