Eva Jinek begint in 2020 met haar talkshow op RTL 4. Na haar overstap van de publieke naar de commerciële omroep werd er veel gesproken over de redenen van haar vertrek en op Instagram laat ze zien dat de overstap haar geen windeieren heeft gelegd.

"Altijd al een gouden tand willen hebben"

De presentatrice deelt op haar Instagram een filmpje waarop te zien is hoe goed ze heeft weten te onderhandelen. Zo komt ze bij RTL aan in een peperdure en spiksplinternieuwe Lamborghini. Als ze haar zonnebril afzet en nogmaals een dot gas geeft, kan er een glinsterende glimlach vanaf. En glinsteren doet ze zeker, dankzij een joekel van een gouden tand. "Altijd al een gouden tand willen hebben", schrijft ze erbij. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd al een gouden tand willen hebben... #onveranderd

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

Gelukkig is het allemaal maar onderdeel van een reclamespotje voor haar nieuwe talkshow Jinek. Onveranderd klinkt het daarna, en gelukkig maar! 

Article continues after the ad

Ze blijft zichzelf

Het is niet het eerste filmpje waarmee Eva de draak steekt met haar overstap. Onlangs deelde ze al een overleg met haar 'nieuwe bazen' van RTL. De twee mannen proberen uit te leggen hoe de show eruit komt te zien en gaan volledig over de top. "Confetti, vuurwerk", zo beschrijven ze haar opkomst. "Meer entertainment, een showballet! En kaasstengels? Nee, kaviaar!" Eva kan natuurlijk maar op een manier reageren: "Ik dacht het niet."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik kan niet wachten! Ook dat is #onveranderd

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

Eva Jinek zal vanaf 3 januari om 22:20 uur te zien zijn op RTL 4 met haar nieuwe, maar tevens oude vertrouwde talkshow Jinek. Inclusief politiek verslaggever Jaïr Ferwerda. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, beeld: ANP