Eva Jinek gaat niet het gat opvullen dat De Wereld Draait Door in april achterlaat. Ze blijft trouw aan de late avond, vertelt ze in het AD.

More content below the advertising

Vervanger

Dit televisieseizoen stopt DWDD voor het eerst begin april. De NPO zoekt momenteel naarstig naar een waardige vervanger om het DWDD-gat in te vullen. NPO-directeur Frans Klein vertelt in het AD dat deze maand verschillende omroepen als BNNVARA en KRO-NCRV proefafleveringen van een nieuw avondprogramma opnemen.

Omroepvrouw van het jaar

Eva Jinek, die maandag is uitgeroepen tot Omroepvrouw van het jaar, ontkent in het AD dat zij in beeld is als presentatrice van een talkshow in de vooravond. ''Het is helemaal niet aan de orde. Er is namelijk geen tijdstip waar ik gelukkiger van word dan waar ik nu zit." De talkshow-presentatrice noemt latenight ideaal voor haar. ''Met een mooie mix van actualiteiten, human interest, entertainment en medemenselijkheid."

Beeld: Edwin Smulders | ANP

Pierre van Hooijdonk

Oud-profvoetballer Pierre van Hooijdonk is in diepe rouw. Op Twitter laat hij weten dat hij gisteren zijn vader heeft verloren.

Pierre bedankt zijn vader Jan voor alle liefde die hij van hem kreeg, maar ook voor de persoon, vader en opa die hij was. "Je liet een enorme vechtlus zien, maar dit gevecht kon je niet winnen. Je hebt een andere reis voor de boeg, maar helaas kom je niet meer terug. Rust in vrede", schrijft hij bij de foto's op Twitter.

More content below the advertising

Jan van Hooijdonk was niet de biologische vader van Pierre. Hij trouwde met Pierre's moeder Corrie, toen ze zwanger was van haar ex-vriend. Pierre's biologische vader is van Marokkaanse afkomst, maar die heeft hij nooit gekend. Corrie stierf in maart 2016.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Twitter | Beeld: ANP

Nicolette van Dam gaat een dagelijkse kookshow presenteren voor SBS6. Voor de show zoekt ze gepassioneerde hobbykoks. Een professionele jury gaat de gerechten beoordelen.

'Kan jij goed koken? Je hoeft geen prof te zijn, maar het gaat puur om één gerecht waar je al je vrienden wakker voor kan maken. Jouw eigen signature dish. Ik ben heel benieuwd wat het is en ik zou het graag willen proeven', zegt Nicolette in een promo.

More content below the advertising

SBS6

Het wordt een studioshow voor SBS6. In de nieuwe kookwedstrijd gaan elke dag vier amateurkoks het duel met elkaar aan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders