Eva Jinek zat in een heerlijke bubbel na de geboorte van haar zoontje Pax. Ze nam de kleine mee uit wandelen en genoot van alle rust. Maar daar lijkt nu een einde aan te komen. 

Op haar Instagram Stories deelt Eva namelijk: 'Het gevoel van het begin van een nieuw seizoen: een leeg notitieboek! #jinek'. Dit wijst erop dat Jinek weer aan de slag is voor haar eigen talkshow en dus Pax moet gaan missen tijdens werkdagen. Vanaf januari zal Eva het stokje overnemen van Pauw en kunnen we de presentatrice weer zien op de late avond van NPO 1.

Nooit op een laag pitje

In september werd Eva de trotse moeder van Pax Valentijn. Jinek is altijd duidelijk geweest dat haar tv-carrière nooit op een laag pitje zal komen staan. 'Ik heb nooit gedacht: ik doe die latenightshow een paar jaar, het is just a job, zo denk ik niet. Dat is niet veranderd sinds de baby,' vertelt ze tegenover De VARAgids. Wel ziet ze haar werk in een ander perspectief. 'Dat wát ik doe, dat zie ik meer in perspectief. Het is maar een televisieprogramma, niet een heel bestaan.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Bron: Instagram, VARAGids | Beeld: Peter Smulders