Sinds 2016 is Eva Jinek (42) dolgelukkig met haar grote liefde Dexter van der Voorn en twee jaar later werd het stel de trotse ouders van een zoon. Voor zover bekend zijn de twee nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar nu lijkt het er sterk op dat dat tóch al gebeurd is.  

Als we Weekblad Party en Shownieuws mogen geloven, is Eva Jinek in het geniep getrouwd met de vader van haar zoon. Het entertainmenttijdschrift ontdekte dit nieuwtje nadat bekend werd dat het stel een nieuw huis had gekocht in Abcoude, waar het gezin binnenkort intrekt.

Gehuwd

Bij opvraag van de officiële papieren kwam de redactie van Party erachter dat er bij de ‘burgerlijke staat’ vermeld staat dat de twee gehuwd zijn. Opvallend detail: op weer een ander officieel document staat weer dat de twee een geregistreerd partnerschap hebben. De talkshowhost heeft (nog) niet gereageerd op het nieuws.

Gezinsgeluk

Eva en Dexter zijn voor elkaar gevallen tijdens de opnames van het programma De Verenigde Staten van Eva. Dexter werkt als productieleider en was mee op reis naar Amerika. Daar is de vonk overgesprongen. Eenmaal in Nederland werden de tortelduifjes al snel samen gespot en sinds 2016 is Dexter officieel de vriend van Eva. Twee jaar later, in september 2018, werd hun liefdesgeluk bekroond met zoontje Pax Valentijn.

Article continues after the ad

Bron: Flaironline | Beeld: BrunoPress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.