Heleen van Royen publiceerde onlangs haar nieuwe boek. Volgens de schrijfster is het een uniek literair experiment. Lezers vermoeden echter dat dit boek onderdeel uitmaakt van een marketingstunt... een waarbij Heleen een handje wordt geholpen door presentatrice Eva Jinek!

Heleen van Royen (53) vindt het geen probleem om haar privéleven met de rest van Nederland te delen. De boeken van de bestsellerauteur staan bol van de persoonlijke beschrijvingen. In haar Sexdagboek dat eerder dit jaar verscheen, ging de schrijfster zelfs een stapje verder. Tot in detail doet ze verslag van de intieme momenten met haar vriend Bart Meeldijk (31). Ook de deuren van haar nachtkastje werden geopend. Wat lezers van het boek opviel, is dat Heleen wel erg vaak over één bepaald seksspeeltje schreef. Het gaat om een vibrator, genaamd de Womanizer. Ook bij presentatrice Eva Jinek bleef dat niet onopgemerkt. Heleen was te gast in de talkshow Jinek om haar boek te promoten. Eenmaal aan tafel ging het echter al snel over de bijzondere vibrator.

Article continues after the ad

Bestellingen

Eva was erg geïnteresseerd in het product. Ze liet de auteur uitvoerig spreken over de wonderlijke werking van het hulpmiddel. Sinds de bewuste uitzending loopt het storm bij sekswinkels in het land. Vrouwen willen het door Heleen beschreven genot zelf ervaren. Op een boekpresentatie in Utrecht waar Story aanwezig was, vertelde de schrijfster: ‘Ik kreeg de Womanizer cadeau van mijn vriendin Sandy. Zij werkt in de seksbranche en is mijn sponsor van spannende spullen. Na enig onderzoek kwam ik erachter dat het speeltje is uitgevonden door een Duitser genaamd Michael Lenke. Hij is er heel rijk door geworden. Vanaf dat ik bij Jinek aan tafel zat, stromen de bestellingen binnen. Ook de telefoon van Eva stond roodgloeiend. Mensen probeerden zelfs bestellingen bij haar te plaatsen. De Womanizer is niet aan te slepen. Vrachtwagens uit Duitsland rijden af en aan. Vrijwel dagelijks krijg ik bedankjes van sekswinkels’.

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 33 ligt nu in de winkels.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP