Eind juni maakte zanger Danny Vera bekend voor het eerst vader te worden. Afgelopen week schreef hij voor zijn toekomstige kindje een lied en woensdagavond leek het hem ‘misschien wel leuk’ om dat liedje in ‘Jinek’ te zingen. De akoestische ballad zorgde voor een heus tranendal in de studio én bij veel mensen thuis.

Snotterende Eva

Als de lichten dimmen en Danny met zijn gitaar de eerste noten van For someone I Still Don’t Know inzet, duurt het niet lang voordat we Eva een traan van haar wangen zien vegen. Als de lichten weer aangaan, zien we dat het niet bij één traan is gebleven. Met ietwat rode ogen en van tranen glimmende wangen snottert de presentatrice: 'Ik kan hier hélemaal niet tegen.'

‘M’n vrouw heeft ook nog nooit gehoord’

'Ik vind het zo leuk dat dit gebeurd is en dat je dit liedje dan ook schrijft, sorry hoor', aldus een geëmotioneerde Eva. Dan antwoord Danny dat hij al lang blij is dat hij niet met natte ogen aan tafel zit, 'want ik jank echt om alles'. Dan biecht hij op: 'Ik had ook niet tegen m’n vrouw gezegd dat ik dit ging spelen, ik zei, ik ga gewoon een kutnummer spelen. Dus ze heeft het ook nog nooit gehoord.'

De tekst gaat verder onder de video.

Article continues after the ad

Heel Holland huilt

Ook tv-kijkend Nederland kan het tijdens de uitzending niet droog houden. Het nummer maakt bij veel kijkers wat los en zowel Danny Vera zelf als zijn prachtige stem worden de hemel in geprezen. 'Ik zit hier met tranen in mijn ogen met mijn kleine zoontje op m’n borst', schrijft iemand.

Het kind van hun dromen

'Je liet ons bijna vier jaar lang op je wachten, maar we mogen je dan eindelijk dit jaar verwelkomen in de Vera-familie', schreef de 43-jarige zanger bij de aankondiging. Het stel probeerde al jaren om zwanger te worden. In vlogs delen Danny en Escha hoe zij deze moeilijke periode hebben ervaren. 'Als ons kind ooit zegt: ‘Ik heb geen zin. Dit duurt allemaal zo lang’, dan zeg ik: ‘Weet je wat lang duurt? Dit, totdat jij er was. Dat duurde heel lang",' grapten de twee onlangs in een video.

Door: Flaironline | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.