Na haar scheiding van voetbalicoon Ruud Gullit, een tumultueuze relatie met kickbokslegende Badr Hari en een romantische flirt met investeerder Laurent Hompes, verbleef Estelle Cruijff de afgelopen week in Parijs met de knappe zakenman Morad. Volgens bronnen is hij haar nieuwe liefde! 

Volgens bekenden van Estelle Cruijff (41) is de beeldschone glamourvrouw tot over haar oren verliefd op Morad, een Nederlandse zakenman van Marokkaanse komaf (gegevens bekend bij Story). Feit is dat ze de afgelopen week een korte vakantie met hem doorbracht in Parijs, de internationale stad van de liefde. Estelle en haar nieuwe liefde verbleven in een exclusief vijfsterrenhotel, waar de suites prijzen kennen tot aan ruim 3.000 euro per nacht; het ligt op wandelafstand van de winkels van de grote modemerken. Vrienden van Morad werden getrakteerd op een aantal leuke foto’s en een filmpje van hun romantische tripje. Daarop was Estelle onder meer in een badjas te zien, in hun luxe hotelkamer.

Article continues after the ad

Hand in hand

Eerder verschenen de twee in Amsterdam als koppel op een besloten vipfeest, waar ze hand in hand hun entree maakten. Estelle en haar minnaar maakten een verliefde indruk, vertellen die avond aanwezige genodigden. ‘Ze hadden alleen maar oog voor elkaar,’ verklaart een van hen aan Story.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 49 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.