Het had voor Estelle Cruijff het jaar van de liefde moeten worden, maar die droom is over: haar veelbelovende romance met Morad is gestrand. ‘Het is wel goed zo,’ vertelt ze Story.

Het liefdessprookje tussen Estelle Cruijff (41) en zakenman Morad (35) is voorbij. Aan Story bevestigt de beeldschone oud-voetbalvrouw de breuk. ‘Het klopt. Ik heb onze relatie beëindigd,’ deelt Estelle met Story. ‘We zijn gewoon vriendschappelijk uit elkaar gegaan.’ Ondanks deze verdrietige ontwikkeling komt ze behoorlijk monter over. Is ze niet kapot van verdriet? Estelle zegt ons: ’Nou weet je, ik ben er eerlijk gezegd vrij rustig onder. Het is gewoon wel goed zo.’ Niettemin heeft Estelle een fikse tegenvaller te verwerken gekregen op liefdesgebied. Dit terwijl het met Morad eindelijk weer eens écht leek te kloppen. Niet zo lang geleden maakte Story hun relatie wereldkundig, nadat de twee een lang weekend beleefden in de hoofdstad van de liefde, Parijs. Story ontdekte destijds een nogal vreemd filmpje dat Estelle’s minnaar op zijn social media had gezet. Vreemd in die zin dat er heel lang niets anders in beeld te zien was dan een hotelbed. Het venijn zat hem echter in de staart, want in de laatste seconden van het filmpje schuifelde ineens Estelle voorbij, slechts gehuld in een badjas. Zij en Morad waren op dat moment kennelijk zo overtuigd van elkaar dat ze hun liefdesnieuws op die subtiele wijze met de wereld wilden delen. Achteraf bezien een bittere misvatting.

Article continues after the ad

Uit elkaar

Het sprookje is voorbij en Estelle moet dus weer helemaal opnieuw beginnen! Dit ook nog eens in een periode die voor haar sowieso al roerig is. Onlangs werd onthuld dat Estelle de hete adem in haar nek voelt van multimiljonair Jacques Parson. Hij stelt nog 160.000 euro tegoed te hebben van de blondine en stapte hiervoor al naar de rechter. Beide partijen trachten er momenteel uit te komen, en hopelijk lukt dat. Anders zou Estelle tot overmaat van ramp ook nog eens gedwongen kunnen worden om haar fraaie woning in Amsterdam-Zuid te verlaten... 

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.