Estelle Cruijff (39) is intens gelukkig dat ze haar zoon Maxim (16) weer in haar leven heeft. Jarenlang was hun verhouding verstoord. De jongen had moeite met de relatie van Estelle en Badr Hari, en wilde niet langer bij zijn moeder wonen. Estelle gaf Maxim de ruimte en had er vrede mee dat hij bij haar ex-man Ruud Gullit introk. De voetballegende wilde nooit ingaan op de reden waarom Maxim voor hem koos. Twee jaar lang woonde Maxim continu bij zijn vader. Tot vorig jaar: toen verzoenden moeder en zoon zich, en kwam Maxim ook weer bij zijn moeder over de vloer. Het was Ruud die Maxim daartoe stimuleerde. Hij wilde dat Maxim weer een fijn, normaal contact met zijn moeder zou hebben. Het moet Estelle goed hebben gedaan om te zien hoe Maxim zich heeft ontwikkeld. Als persoon, maar ook als voetballer! Als achterneef van wijlen Johan Cruijff en met Ruud als vader heeft hij alles in zich om een topspeler te worden. Dat vinden ze ook bij de eredivisieclub AZ, waar ‘Max’ – zoals eigenlijk iedereen hem noemt – bij de jeugd speelt, en als groot talent wordt gezien. 

Dit artikel komt uit Story 5. Deze editie ligt nu in de winkel.


Beeld: Peter Smulders

Jodie Foster laat zelden iets los over haar privéleven. De gelauwerde Amerikaanse actrice staat sinds haar derde voor de camera en probeert op die manier ‘te overleven’. Dat resulteert niet alleen in wilde speculaties over haar liefdesleven, maar ook over de vader van haar kinderen...

De afschuwelijke ervaring zou Jodie destijds hebben doen besluiten zo weinig mogelijk van haar privéleven prijs te geven. Was haar liefdesleven lange tijd een raadsel, over de vader van haar zonen houdt Jodie tot op de dag van vandaag haar lippen stijf op elkaar. Gezegd wordt dat haar goede vriend acteur Mel Gibson de vader van Charles en Kit is, maar ook de homoseksuele en inmiddels overleden castingdirector Randy Stone wordt genoemd. Zelfs Charles en Kit weten het niet! Jodie zou haar zoons, nu 20 en 17 jaar, het grote geheim willen vertellen wanneer ze 21 zijn. Intussen trekt ze zich van alle speculaties niets aan. Ze geniet van haar gezinsleven, de successen die ze als actrice én regisseuse boekt, en het feit dat ze het nu rustiger aan kan doen. ‘Ik kan doen waar ik zin in heb. Dus als ik een rolletje wil spelen in een filmpje van iemand die voor het eerst in zijn eigen appartement iets opneemt met zijn telefoon, kan ik dat doen.’ En met onvergetelijke glansrollen in films als The Accused, The Silence of the Lambs, Panic Room en Flightplan op haar naam heeft Jodie daar helemaal gelijk in.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP