Estelle Cruijff doet voor het eerst een boekje open over haar relatiebreuk met Badr Hari. Tijdens het programma Johnny Into The Wild is de blondine openhartiger dan ooit. 

Isolatie

Estelle heeft een roerige tijd achter de rug. De nasleep van haar scheiding met Ruud Gullit en de breuk met Badr hebben er behoorlijk in gehakt. "Het was zwaar voor me en emotioneel ook." Ook heeft ze zich alleen gevoeld. "Je krijgt het gevoel van isolatie." Inmiddels zit Estelle een stuk beter in haar vel. 

Verdrietig

De BN'er noemt haar tijd met Badr 'leuk'. De periode na de breuk was dan ook heel verdrietig. "We waren heel erg gek op elkaar,'' zegt Estelle. Over de reden van de breuk zegt ze: "Dan overschaduwen andere aspecten die op dat moment als een donkere wolk elke keer een beetje terugkomen. Dat was gewoon heel verdrietig."

Alfamannen

De blondine geeft toe dat ze op alfamannen valt. "Ze zeggen altijd dat je een man uitzoekt die een beetje op je vader lijkt. Nou, dat is me goed gelukt."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders