Estelle Cruijff doet voor het eerst een boekje open over haar relatiebreuk met Badr Hari. Tijdens het programma Johnny Into The Wild is de blondine openhartiger dan ooit. 

Article continues after the ad

Isolatie

Estelle heeft een roerige tijd achter de rug. De nasleep van haar scheiding met Ruud Gullit en de breuk met Badr hebben er behoorlijk in gehakt. "Het was zwaar voor me en emotioneel ook." Ook heeft ze zich alleen gevoeld. "Je krijgt het gevoel van isolatie." Inmiddels zit Estelle een stuk beter in haar vel. 

Verdrietig

De BN'er noemt haar tijd met Badr 'leuk'. De periode na de breuk was dan ook heel verdrietig. "We waren heel erg gek op elkaar,'' zegt Estelle. Over de reden van de breuk zegt ze: "Dan overschaduwen andere aspecten die op dat moment als een donkere wolk elke keer een beetje terugkomen. Dat was gewoon heel verdrietig."

Alfamannen

De blondine geeft toe dat ze op alfamannen valt. "Ze zeggen altijd dat je een man uitzoekt die een beetje op je vader lijkt. Nou, dat is me goed gelukt."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders