Estelle Cruijff gaat ongetwijfeld door een stressvolle tijd door haar hoge schulden. Maar er gloort hoop aan de horizon. Door een uitgestelde uitspraak heeft de diva iets meer ademruimte. Hoewel haar geldproblemen daarmee niet zijn opgelost... 

Een schuldeiser heeft al voor ruim 1,7 miljoen euro beslag laten leggen op haar luxe appartement aan het Vondelpark in Amsterdam, dat ze kreeg uit haar scheiding met Ruud Gullit. De reden? Estelle heeft een grote achterstond in betaling van de hypotheek van 160.000 euro. 

Uitgestelde datum

In eerste instantie zou de blondine van de rechter voor 15 juli met een oplossing moeten komen met de schuldeiser. Die oplossing kwam er niet en de rechter doet een bindende uitspraak voor beide partijen. Die uitspraak zou 26 augustus plaatsvinden, maar dat is nu verplaatst naar oktober. Een kleine opluchting voor Estelle: zo heeft ze iets meer tijd om het geld bij elkaar te krijgen. 

Uitstel van executie

Helaas is het slechts uitstel van executie: uiteindelijk zal de diva over de brug moeten komen om haar betalingsachterstand op te lossen. 

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders | Bron: bekendeburen.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.