Estelle Cruijff (41) kocht in 2017 haar appartement, voor een bedrag van 1,2 miljoen euro, van zakenman Jacques Parson (66). Hiervoor sloot ze een lening af bij Jacques, die op dit moment erg hoog is opgelopen. 

De betalingsachterstand van Estelle is opgelopen tot maar liefst 160.000 euro. Hierdoor besloot de steenrijke zakenman in december vorig jaar, een beslag van 1,7 miljoen euro op het appartement te leggen. 

Zitting

De deadline van de zitting is al meerdere keren uitgesteld, maar tot op heden zijn beide partijen er niet uitgekomen. De rechter heeft daarom besloten om in te springen bij het geschil tussen de twee, waardoor de rolzitting alsnog voor volgende week gepland staat. 'Op deze dag zal de datum voor de zitting worden bepaald', zegt een woordvoeder van de rechtbank tegen Shownieuws

Advocaat

Estelle is op de hoogte dat er daadwerkelijk een zitting aan zit te komen. 'De intentie is nog altijd om een minnelijke regeling te treffen. We gaan de zitting constructief in', laat de advocaat van Estelle in een reactie aan Shownieuws weten. 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders