Het is vandaag Valentijnsdag en ook BN'ers laten deze gelegenheid niet onopgemerkt voorbij gaan. Estelle Cruijff (41) zet dan ook haar nieuwe vlam Morad in het zonnetje op Instagram.

Ze deelt een verliefd kiekje samen met de zakenman en schrijft: 'Happy valentine.' Te zien is hoe ze dicht tegen elkaar aan zijn gekropen en het erg gezellig hebben.

Article continues after the ad

Gemeenschappelijke vrienden

'Voor mij is het alweer jaren geleden dat ik dit geluk heb gevoeld. Met Morad kan ik de hele wereld aan', vertelde Estelle eerder over haar nieuwe vlam. De twee leerden elkaar kennen door gemeenschappelijke vrienden, tijdens een diner. 'Voor mij is het alweer jaren geleden dat ik dit geluk heb gevoeld. Met Morad kan ik de hele wereld aan.'

Parijs

Ze bracht al een korte vakantie met hem door in Parijs, de internationale stad van de liefde. Estelle en haar nieuwe liefde verbleven in een exclusief vijfsterrenhotel, waar de suites prijzen kennen tot aan ruim 3.000 euro per nacht; het ligt op wandelafstand van de winkels van de grote modemerken. Vrienden van Morad werden getrakteerd op een aantal leuke foto’s en een filmpje van hun romantische tripje. Daarop was Estelle onder meer in een badjas te zien, in hun luxe hotelkamer.

Bron: AD | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.