Vorige week wist Story al te melden dat Estelle Cruijff gespot was met haar nieuwe vlam tijdens een romantisch tripje naar Parijs, maar nu bevestigt ze het ook zelf: Estelle is weer verliefd!

En de gelukkige is de zakenman Morad. 'Voor mij is het alweer jaren geleden dat ik dit geluk heb gevoeld. Met Morad kan ik de hele wereld aan', aldus Estelle. De twee leerden elkaar kennen door gemeenschappelijke vrienden, tijdens een diner. 'Voor mij is het alweer jaren geleden dat ik dit geluk heb gevoeld. Met Morad kan ik de hele wereld aan.'

Article continues after the ad

Parijs

Vorige week bracht ze al een korte vakantie met hem door in Parijs, de internationale stad van de liefde. Estelle en haar nieuwe liefde verbleven in een exclusief vijfsterrenhotel, waar de suites prijzen kennen tot aan ruim 3.000 euro per nacht; het ligt op wandelafstand van de winkels van de grote modemerken. Vrienden van Morad werden getrakteerd op een aantal leuke foto’s en een filmpje van hun romantische tripje. Daarop was Estelle onder meer in een badjas te zien, in hun luxe hotelkamer.

Bron: NU.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.