De vriendschap tussen handbalvriendinnen Estavana Polman en Tess Wester zou behoorlijk onder druk staan nu Tess een relatie heeft met Estavana’s ex! ‘Het is eenzelfde situatie als toen Sabia Boulahrouz haar hartsvriendin Sylvie Meis een loer draaide door er met haar ex-man Rafael van der Vaart vandoor te gaan,’ aldus een welingelichte bron tegen Story.

'Het is vriendinnenverraad,’ brieste Sylvie Meis toen BFF Sabia Boulah-rouz ervandoor ging met haar ex-man Rafael van der Vaart. De dolksteek luidde het einde in van hun jarenlange vriendschap. Maar ook de romance tussen Sabia en Rafael strandde. De voetballer vormt alweer enige tijd een gelukkig gezinnetje met Estavana Polman en hun dochtertje Jesslynn. Maar inmiddels lijkt er een nieuwe, soortgelijke liefdessoap gaande met Estavana als lijdend voorwerp! Haar (handbal)vriendin Tess Wester deelt de lakens nu met Estavana’s voetballende ex Mart Lieder. De twee mogen dan al jaren uit elkaar zijn, tóch zou het haar niet lekker zitten dat haar vriendin en haar ex een relatie hebben. Estavana en Tess, die deel uitmaken van hetzelfde Nederlandse handbalteam, waren altijd onafscheidelijk. ‘Maar nu worden ze nauwelijks nog samen gesignaleerd,’ aldus een welingelichte bron tegen Story. ‘Tijdens het afgelopen WK in Duitsland zochten ze elkaar niet meer buiten de wedstrijden op. Het enige moment waarop beide dames in één beeld werden gevangen, was tijdens de voorstelronde voorafgaand aan hun wedstrijden, waarbij ze naast elkaar stonden opgesteld. De relatie van Tess en Mart zou bij Estavana echt in het verkeerde keelgat zijn geschoten. Estavana is er echter het type niet naar dat de boel wil laten escaleren, dus bijt ze liever haar tong af.’ 

Lees het hele artikel in Story. Story 51 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

 

De baby van Eva Longoria zal niet opgroeien in de heuvels van Hollywood. Na er jaren te hebben gewoond, heeft de zwangere Desperate Housewives-actrice haar onroerend goed te koop gezet om elders een nieuwe start te maken. Samen met José Bastón, de man die haar éíndelijk het bewijs biedt dat echte liefde wel degelijk bestaat!

Doen veel vrouwen het tijdens de zwangerschap wat rustiger aan, zo niet Eva Longoria (43). De actrice benut deze periode juist om haar huizen in Hollywood Hills te verkopen. Vlak vóór haar zwangerschap kreeg Eva het al op haar heupen, toen ze haar Spaans getinte villa van de hand deed. En afgelopen najaar zette ze een paar straten verderop het miljoenenstulpje te koop dat ze in 2015 had gekocht van Tom Cruise. Eva wil ook af van haar mediterrane herenhuis, dat ze twaalf jaar geleden aanschafte voor 2,8 miljoen euro. Ze vraagt er 3,1 miljoen euro voor, dus een winst van drie ton is mooi meegenomen. Eva hoeft niet naarstig op zoek naar een nieuw onderkomen, ze bezit immers nog luxe optrekjes in Beverly Hills, Malibu en San Antonio. Maar met de verkoop van haar onroerend goed in Hollywood Hills lijkt ze een streep te willen zetten onder haar roerige verleden.

Lees alles over dat roerige verleden in Story editie 16. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Rights Managed | Hollandse Hoogte

Dat Wendy een sterke band met haar broer Mike, werd wel duidelijk nadat ze allebei dezelfde tattoo hebben laten. Deze staat symbool voor hun vader, die in 2006 overleed aan de gevolgen van darmkanker. Niet alleen hebben ze dezelfde tatoeage, ook is het duidelijk te zien dat ze familie zijn!

Wendy had deze tattoo al eerder laten zetten. De presentatrice vertelde haar vader namelijk nog voor zijn overlijden over haar plannen. Toen hij van het idee hoorde was hij zeer ontroerd en vond het heel bijzonder. 

Bij je dragen

Haar broer Mike kwam later op het idee om dezelfde tatoeage te nemen. 'Ik wilde nooit een tattoo, maar toen Wendy er een had, ging het kriebelen. Ik miste mijn vader zo erg. En het voelde toch alsof Wen hem weer een beetje bij zich had.' vertelt hij in Wendy's eigen maandblad.  En zo ziet dat er samen uit: super mooi! 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

 

Beeld: Peter Smulders