Estavana Polman leeft sinds de geboorte van haar dochter Jesslynn op een roze wolk. "Ik weet nu ook wat de bekende roze wolk inhoudt", vertelt de handbalster en vriendin van voetballer Rafael van der Vaart dinsdag in De Telegraaf.

Article continues after the ad

Lees ook: Estavana showt babykamer in ouderlijk huis in Arnhem

Puur geluk

"Het is fantastisch om voor de eerste keer moeder te worden. Het voelt soms nog wel een beetje onwerkelijk, omdat alles zo snel is gegaan, maar het is meer dan bijzonder. We voelen puur geluk!"

Fantastische steun

Estavana beviel vrijdag in het AMC in Amsterdam van Jesslynn. "De bevalling is helemaal goed verlopen", aldus de sportster. "Ik ben op natuurlijke wijze bevallen en ongeschonden uit de strijd gekomen. Het heeft in totaal ongeveer zeven uur geduurd en ik ben fantastisch geholpen door iedereen die erbij was.  En zeker ook Rafael is een fantastische steun geweest. Dit sowieso tijdens de gehele zwangerschap, maar zeker ook tijdens en na de bevalling."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders
Tekst: ANP