Niet alle kinderen hebben altijd evenveel zin om met hun ouders op de foto te gaan. Ook de kleine Jesslynn stond nu niet echt te springen toen Estavana Polman (28) klaarstond met de camera.

'Dit was de beste lach die ik kon krijgen¬†ūüėā', laat de handbalster weten na het delen van het resultaat. Een glimlach kan er inderdaad niet echt vanaf bij haar dochtertje.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Estavana Polman (@estavana)

Schattige foto

Toch vinden volgers het nog steeds een zoet plaatje. 'Mooi en lieve foto van jullie samen', schrijft iemand. Een ander merkt wel op dat het meisje er inderdaad niet zoveel zin in lijkt te hebben:¬†'Die blik:¬†moet dit nou echt ūüėā.' Daarnaast ziet een fan ook nog de gelijkenissen met haar vader Rafa√ęl van der Vaart: 'Ahw kleine Raf ;).'

Denemarken

Estavana en Rafael hebben momenteel een gezellig drukke bende in huis. Niet alleen hebben ze hun handen vol aan dochtertje Jesslynn, maar ook Damián is natuurlijk in de zomer in Denemarken komen wonen. De 14-jarige woont bij zijn vader en bonusmoeder om stappen te zetten in zijn eigen voetbalcarrière. En hoewel het even aanpassen is zo met z'n vieren, vindt Estavana het geweldig dat Damián nu bij hen woont. 'We hebben het super goed samen, hij doet het fantastisch!', vertelde ze voor de camera bij Shownieuws.

Broer en zus

En zo zijn broer en (half)zus ook weer herenigd. Maar dat gaat niet altijd over rozen. 'De kleine is lekker af en toe een terrorist tegen hem, hoort erbij. Nee, het gaat fantastisch. Wij zijn blij.'

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.