Estavana Polman en Rafael van der Vaart maakten eerder al bekend hun kindje in juni te verwachten. Dat zal over drie weken zijn! Estavana wil graag in Nederland bevallen van haar eerste kindje. 

Article continues after the ad

Bezoek

Estavana vertrekt speciaal voor de bevalling naar Nederland, zodat ze in de buurt van haar familie en vrienden is. "Ik wil graag in Nederland bevallen, want dan kan iedereen langskomen," vertelt ze aan RTL Boulevard. 

Verveling

Op dit moment wonen Estavana en Rafaël in Denemarken. Omdat Rafael vaak weg is en Estavana dan alleen thuis zit, verveelt ze zich nog wel eens.  "De dagen zijn soms lang. Het is best lastig om de hele dag thuis te zitten. Ik moet het doen met series kijken."

Denemarken

Na de bevalling gaat het stel terug naar Denemarken en de moeder van Estavana zal dan ook mee gaan. Estavana vertelt dat haar moeder drie maanden in Denemarken zal blijven om haar te ondersteunen. 

Eerste kind

Het is de eerste keer dat Estavana een kindje krijgt. Rafael heeft uit zijn eerdere huwelijk met Sylvie Meis nog een zoon, Damián. Damián is nu tien jaar oud en kan niet wachten tot zijn zusje geboren wordt.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: AD.nl | Beeld: Peter Smulders