Estavana Polman heeft zich sinds de geboorte van dochtertje Jesslynn volledig op het moederschap gestort. Maar de sportvrouw in hart en nieren kon het, een maand na de bevalling, tóch niet laten.

Hardlopen

Sinds de komst van Jesslynn, is het stil rondom Rafael en Estavana. De kersverse ouders deelden vlak na de geboorte een aantal lieve foto's van de kleine meid, en daarna kropen ze weer op hun roze wolk. Maar het begon toch te kriebelen bij de handbalster. Slechts vier weken na de bevalling trok Estavana haar hardloopschoenen aan om haar conditie weer op te bouwen. 

Topsport

Estavana is in ieder geval vastbesloten om haar sportcarrière weer op te pakken. Ze wil weer op topniveau kunnen handballen en om dat te kunnen doen, moet de blondine nu al aan haar conditie werken. "Het begin is er weer," schrijft Estavana bij de video van haar eerste hardlooprondje. "Coming back stronger," aldus de vriendin van Rafael. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders