Estavana Polman heeft zich sinds de geboorte van dochtertje Jesslynn volledig op het moederschap gestort. Maar de sportvrouw in hart en nieren kon het, een maand na de bevalling, tóch niet laten.

Hardlopen

Sinds de komst van Jesslynn, is het stil rondom Rafael en Estavana. De kersverse ouders deelden vlak na de geboorte een aantal lieve foto's van de kleine meid, en daarna kropen ze weer op hun roze wolk. Maar het begon toch te kriebelen bij de handbalster. Slechts vier weken na de bevalling trok Estavana haar hardloopschoenen aan om haar conditie weer op te bouwen. 

Topsport

Estavana is in ieder geval vastbesloten om haar sportcarrière weer op te pakken. Ze wil weer op topniveau kunnen handballen en om dat te kunnen doen, moet de blondine nu al aan haar conditie werken. "Het begin is er weer," schrijft Estavana bij de video van haar eerste hardlooprondje. "Coming back stronger," aldus de vriendin van Rafael. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders