estavana polman vroeger

Estavana Polman (28) was dit weekend te zien in De Oranjezomer met Wilfred Genee. Maar daar ging het er niet geheel gezellig aan toe. De handbalster was niet gecharmeerd van het gedrag van de presentator.

Wilfred reed Estavana voor de opnames bijna aan op de fiets, waarna hij doorreed. De sportvrouw kwam verhaal halen bij de presentator, zo was te zien op backstagebeelden. 'Ik reed je bijna van je sokken hè. Had je het niet door?', zegt Wilfred als hij de handbalster ziet. Estavana reageert geërgerd. 'Echt wel, maar ik dacht: die arrogante zak zegt niks.' 

Article continues after the ad

Arrogante bal

De presentator dacht dat Estavana hem niet herkende, maar daar gelooft zij niks van. 'Ja dag', briest ze. 'Ik keek je nog zo aan zelfs', zegt de presentator in zijn verweer. 'Nee, niet waar, pas veel later', kaatst Estavana terug. Wilfred beweert dat zij druk aan het praten was met andere mensen en hij wel haar aandacht probeerde te trekken. 'Dit is níet waar! Het is gewoon een arrogante zak, gewoon een arrogante bal', aldus de handbalster.

Geen kwaad bloed

Ondanks dat de interactie tussen Estavana en Wilfred niet bijster gezellig overkwam, is er geen kwaad bloed tussen de twee. Fatima Moreira de Melo verklaart in RTL Boulevard dat de twee prima door een deur kunnen.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.