De droom van Estavana Polman is uitgekomen. Ze verwacht haar eerste kindje met Rafael van der Vaart, maar moet haar carrière als topsporter wel on hold zetten. En dat vindt ze heel moeilijk. 

Lees ook: Zien: het babybuikje van Estavana

Topsport is keihard

"Nu is het daar (in het team, red.) wel geaccepteerd, maar in het begin was het lastig. Je komt op de training en vanaf het moment dat je zegt dat je zwanger bent is het klaar en mag je niet meer spelen. Dat is het moment dat je niets meer bent eigenlijk. Je bent niet meer nodig," zegt de 24-jarige blondine. "Maar het is topsport en dat is keihard. Ik heb het mooiste in mijn buik zitten."

Grote droom

De zwangerschap verloopt heel voorspoedig. "Ik voel me eigenlijk heel goed. Ik mag niet klagen en ik heb niets te klagen," vertelt de vriendin van Rafael. Het is altijd een droom van me geweest om jong moeder te worden. Ik heb de zwangerschapstest wel echt nog een keer gecheckt om te kijken of het wel écht zo was. Ik wist het echt niet." Rafael is veel bezig met de zwangerschap. "Hij zit tegenwoordig iets meer aan mijn buik, het is soms om gek van te worden. Soms denk je: 'Als je nu niet weggaat, dan krijg je een hoek van me'," aldus Estavana.

Beeld: Peter Smulders | Bron: Nu.nl

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Deze week een kijkje in de zomerse foto's, die ondanks het winterse weer, zijn geplaatst. 

Maan

 

January 11th, almost as good as august 11th 🌈

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Estelle

 

Sahara quat✌🏻💋

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijff) op

Yolanthe

 

Grit & Grace

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Sylvie Meis

 

Never one to miss a sunset 🌅 #capetown

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Ali B

 

Het lekkerste bakje oploskoffie ever ⛺️🐘🦏🐆🐃🦁#rangerlife

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

 

Dit artikel komt uit editie 7 van Story. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Edwin Smulders: 'Ronald de Boer zie ik regelmatig in Amsterdam-Zuid waar hij met zijn gezin woont. Soms zit hij, zoals hier, op de elektrische bakfiets als hij zijn jongste dochters naar school brengt. Maar hij loopt ook vaak achter de kinderwagen met zoontje Boaz Samuel erin. Na vijf dochters (Brooke, Maxime, Demi, Fenna en Linde) werd Ronald vorig jaar september de trotse vader van een jongen. Toen zijn vriendin Suze van Boaz in verwachting was, stak Ronald niet onder stoelen of banken dat hij, na vijf meiden, het fantastisch zou vinden om een zoon te krijgen. En die wens is dus in vervulling gegaan. In de tijd dat Ronald nog voetbalde, was hij natuurlijk veel weg en had hij weinig tijd om met zijn kids door te brengen. Maar sinds hij voetbalanalist is, is daar veel verandering in gekomen. Hij is nu in het weekend of 
’s avonds aan het werk, maar overdag kan hij vol overgave papa zijn. En ik kan goed merken dat hij daar met volle teugen van geniet.’ 

Beeld: ANP