Estavana Polman en Rafael van der Vaart pakten hun koffers om er even lekker met hele gezin tussenuit te gaan. Maar nu is het weer terug naar de realiteit voor de handbalster.

Dat doet ze niet voordat ze nog wat heerlijke vakantiekiekjes deelt met haar volgers. 'What a great holiday ☀️ now back to work, pre season starts tommorow 💪🏻', schrijft ze. Op het eerste plaatje is te zien hoe grote broer Damián zijn zusje Jesslynn een kusje geeft in het zwembad. Zoet!

Article continues after the ad

Grote meid

Op de tweede foto is hun dochtertje lekker wat chips op aan het peuzelen. Wat een grote meid is ze al! Ook papa en mama hadden het naar hun zin: wanneer we nog wat verder kijken zien we een stralende Estavana en Rafael. Heeft dit iets te maken met een mogelijke zwangerschap van Polman?

Liefdevol gezin

Haar volgers raken niet uitgepraat over wat een liefdevol gezin de topsportster heeft. 'Wat een liefdevol en blij gezin ❤️ zo mooi broer en zusje ❤️ de liefde spat er vanaf ❤️', reageert een fan. Een ander laat weten: 'Mooi stel! Jij Estavana hebt vast de rust teruggebracht in het leven van Rafaël 👍🏻😉.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram