Hoera! Rafael van der Vaart is vandaag jarig. De ex-voetballer is 37 jaar geworden. Zijn mooiste cadeau: een serenade van zijn tweejarige dochter Jesslynn.

De zoete beelden deelt Rafael via zijn Instagram Stories

Article continues after the ad

Proost

Uiteraard staat Estavana ook stil bij de verjaardag van Rafael. Dat-ie 37 geworden is kan ze maar niet geloven, want dat zou je hem niet geven. Happy Birthday my love. Let's make it a good one', schrijft ze bij drie foto's van het gelukkige stel. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday my love❤️ #37maardatzoujenietzeggen #letsmakeitagoodone @rafaelvdvaart

Een bericht gedeeld door Estavana Polman (@estavana) op

Trouwen?

Rafael vond na de scheiding met Sylvie geluk bij handbalster Estavana. De twee zijn sinds 2016 een setje, maar nog niet getrouwd. Rafael zou best op de knie willen gaan voor haar, maar daar denkt Estavana anders over. Zo vertelde hij indertijd in een openhartig interview met Story. “Het is Estavana die tegen mij roept: ‘Je trouwt maar 1 keer en dat huwelijk heb je al verkloot!'”, zegt de oud-voetballer.

Humor

Om die reden wil ze niet trouwen vertelt hij. "Dat vind ik humor. Eigenlijk zou ik dat moeten zeggen. En misschien heeft ze ook wel gelijk. Het huwelijk is slechts een briefje. Het zou niets toevoegen. We hebben een prachtig leven. Ook zonder dat jawoord.”

Broertje of zusje

De twee willen nog wel dolgraag een broertje of zusje voor Jesslyn en grote broer (zoon van Sylvie) Damian. "Een groot gezin heb ik altijd leuk gevonden. Als ik kijk hoe Damian en Jesslynn met elkaar omgaan, maakt me dat zo trots", aldus Rafael.

Beeld: Peter Smulders | Bron: Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.