Estavana Polman staat vanwege de coronacrisis voorlopig niet op het handbalveld. Een grote omschakeling voor een topsporter. Maar de blondine heeft des te meer tijd voor haar dochtertje Jesslynn.

Estavana en haar vriend Rafael van der Vaart en hun dochtertje Jesslynn zitten de coronacrisis uit in het Deense Esbjerg. Normaal is de topsporter veel tijd kwijt aan trainen, al helemaal met de inmiddels uitgestelde Olympische Spelen in het vooruitzicht, maar nu heeft ze zeeën van tijd voor haar gezin. De blondine deelt een mierzoete foto van haar dochtertje in de speeltuin, met een poezenknuffel in haar handjes. 

Article continues after the ad

Twee druppels water

Fans zijn de gelijkenissen van Jesslynn met Rafael én Estavana. 'Wat een knapperd. Echt een combi van mamma en pappa.. Zo goed te zien. En ik hoop zo dat zijn zusje zo snel haar broer Damiàn kan knuffelen', reageert een fan. 'Wat een schattig, mooi meisje.'

Gemis van grote broer

Jesslynn is voorlopig gescheiden van haar oudere broer Damián, Rafaels zoon met ex-vrouw Sylvie Meis. Door de aangescherpte maatregelen die Denemarken treft vanwege het coronavirus, kunnen broer en zus elkaar de komende tijd niet in levende lijve zien. Denemarken zit volledig op slot, daardoor is het voorlopig niet mogelijk voor Damián om naar zijn vaders gezin te reizen – of andersom.

Broertje of zusje voor Jesslynn?

Rafael en Estavana willen dolgraag een broertje of zusje voor Jesslynn en Damián. 'Een groot gezin heb ik altijd leuk gevonden. Als ik kijk hoe Damián en Jesslynn met elkaar omgaan, maakt me dat zo trots', aldus Rafael.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.