Estavana Polman en haar handbalteam hebben een knappe prestatie neergezet door brons te halen tijdens het WK in Zweden. Inmiddels is de handbalster onderweg naar huis naar 'haar goud'.

Gezinsgeluk

Een halfjaar geleden beviel Estavana van dochtertje Jesslynn, en is het haar gelukt om deel te nemen aan het WK handbal. "Dit brons is ons goud. Fantastisch, we zijn gewoon derde van de wereld", jubelde Estavana na de razendspannende wedstrijd. De vriendin van Rafael van der Vaart werd aangemoedigd door haar dochtertje. Nu het WK achter de rug is, heeft Estavana weer alle tijd voor haar gezin. De handbalster kan niet wachten om Jesslynn en Damián weer te zien, laat ze weten op Instagram. "Mijn goud wacht thuis," aldus Estavana.

 

On my way home ❤️🇳🇱 #brons #mijngoudwachtthuis #worldchampionship

Een bericht gedeeld door Estavana Polman (@estavana) op

Beeld: Peter Smulders

Het deelnemersveld van De Slechtste Chauffeur Van Nederland is bekend. Dit seizoen zijn het bekende Nederlanders die achter het stuur kruipen op het circuit.

Henk Westbroek in De Slechtste Chauffeur Van Nederland

Henk Westbroek heeft vijftien jaar geleden pas zijn rijbewijs gehaald. Of zoals zijn dochter Chrissie zegt: zijn rijbewijs gekregen. Henk rijdt uit principe niet achteruit en verliest wel eens het overzicht. Chrissie heeft haar vader opgegeven en is zijn bijrijder.

Michella Kox

Realityster Michella Kox heeft last van een flinke vorm van rijangst en durft bijvoorbeeld de snelweg niet op. Haar bijrijder is goede vriendin Leslie Keijzer, bekend van Gooische Meisjes.

Andere deelnemers

Oud Sesamstraat-actrice Gerda Havertong rijdt samen met haar dochter Zulema. Concentrate-host Bobbie Bodt doet mee met JayJay Boske als bijrijder. Temptation Island-ster Shady is opgegeven door goede vriend Koen Kardashian. Voormalig Dolly Dots-zangeressen Anita Heilker en Esther Oosterbeek maken het deelnemersveld compleet.

De vip-editie van De Slechtste Chauffeur van Nederland begint komende dinsdag op RTL 5, met John Williams als presentator en rijschoolhoudster Patricia Nijman en Tim en Tom Coronel als juryleden.

Beeld: Peter Smulders
(ANP)

Voor Marc de Hond en zijn partner Remona is 2018 nu al een bijzonder jaar. Ze verwachten hun tweede kindje en Marc heeft nu bekend gemaakt of ze een zoon of dochter krijgen.

De blauwe muisjes kunnen in ieder geval alvast in huis gehaald worden. Via een Facebook filmpje laat Marc namelijk weten dat hij samen met Remona een jongen verwacht. In de video zie je hoe hun 1-jarige dochter Livia naar een blauwe ballon kruipt. Marc: 'De voorspellingen kloppen. Eind juli verwachten wij een zoon!'

Beeld: Peter Smulders